Ce ar trebui sa stii despre sex, pe masura ce imbatranesti

Ce ar trebui sa stii despre sex, pe masura ce imbatranesti

Sexul este mai satisfacator Potrivit unui studiu publicat in Jurnalul American de Medicina, doua treimi dintre femeile mai in varsta au spus ca sunt multumite de viata lor sexuala.

acum 51 luni (29 Nov 2016)

Sexul este mai satisfacator

Potrivit unui studiu publicat in Jurnalul American de Medicina, doua treimi dintre femeile mai in varsta au spus ca sunt multumite de viata lor sexuala. Mai mult de 67% dintre femeile in etate au mentionat ca au avut orgasm de cele mai multe ori sau intotdeauna in timpul actului sexual.

Aceste raspunsuri i-au determinat pe cercetatorii de la Universitatea din San Diego, SUA, sa spuna ca sexul devine mai satisfacator pe masura ce inaintam in varsta. Partenerul stie ce face

Cei trecuti de 40 de ani se bucura de o viata sexuala implinita.

Un barbat trecut de varsta de 40 de ani are mai multa experienta, ceea ce face ca femeia cu care face dragoste sa aiba parte de o viata sexuala implinita.

Si persoanele care au acelasi partener de mai multi ani se simt mai implinite sexual, pentru ca isi cunosc foarte bine trupurile si stiu ce vor unii de la altii. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro