Ce amenda "simbolica" a primit Realitatea TV pentru atacurile dure la adresa membrilor CNA: "Nu am sa tolerez niciodata acest tip de marlanie"

Ce amenda

Televiziunea Realitatea TV a fost amendata de CNA cu 85.000 de lei pentru o emisiune din septembrie a lui Rares Bogdan in care se discuta aceeasi sanctiune aplicata postului, dar pentru un alt derapaj, scrie News.ro. Amenda data acum de CNA este pentru afirmatiile eronate potrivit carora reprezentanta UDMR in CNA Orsolya Borsos ar fi propus o sanctiune de 20.000 de lei, in timp ce "tradatorii si slugoii" de la PSD si ALDE au propus 100.000 de lei.

acum 79 luni (7 Nov 2017)

Televiziunea Realitatea TV a fost amendata de CNA cu 85.000 de lei pentru o emisiune din septembrie a lui Rares Bogdan in care se discuta aceeasi sanctiune aplicata postului, dar pentru un alt derapaj, scrie News.ro.

Mai exact, pe data de 28 septembrie CNA a luat decizia de a amenda Realitatea TV cu 85.000 de lei pentru atacuri la adresa comunitatii maghiare, in urma unor reclamatii formulate de UDMR. si "Pedepsiti de CNA pentru exces de patriotism".

Amenda data acum de CNA este pentru afirmatiile eronate potrivit carora reprezentanta UDMR in CNA Orsolya Borsos ar fi propus o sanctiune de 20.000 de lei, in timp ce "tradatorii si slugoii" de la PSD si ALDE au propus 100.000 de lei. De fapt, sanctiunea propusa de Borsos a fost pentru B1 TV si nu pentru Realitatea TV.

"Haide sa ramanem tari, haide sa ramanem pe picioare, eu acuma inteleg si meschinaria unui Radu Perjeu, care sigur ca gaseste orice fel de motiv de razbunare pentru ca domnia sa are un destin tragic. Eu il cunosc de la Antena 1, cand cara niste cuvine si facea un rebus pe ecran, el traversa atunci tragicomedia lui Onan si s-a plictisit de atata Onan, si nu era Onan doi, si dupa aceea a inceput sa se unga cu Bengay, intelegeti? Si atunci sigur ca, in momentul in care-i arunci asa, o retorica mai ironica, dansul nu o poate procesa, pentru ca, sa stiti ca ironia, umorul, satira sunt apanajele omului inteligent", a declarat Oreste Teodorescu, citat de News.ro.

"Domnul Radu Calin Cristea, n-am nici un fel de indoiala ca ne uraste visceral pentru ca, noi doi, aicea in emisiunea ta, Rares Bogdan, l-am deconspirat ca ofiter DIE, o conserva comunistoida exportata la Europa libera pentru a produce ceea ce a incercat securitatea sa produca la Europa libera, inclusiv asasinatele celebre despre care vorbim.

Rares Bogdan si Oreste Teodorescu, "niste panglicari nemernici"

Sanctiunea a fo... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro