Ce a STRIGAT un francez, in public - a primit 6 luni de INCHISOARE

Ce a STRIGAT un francez, in public - a primit 6 luni de INCHISOARE

Suspectul, care a fost incarcerat, a fost gasit vinovat miercuri de tribunalul corectional din Strasbourg de "apologie publica a unui act de terorism" si de "ultraj", a precizat procurorul adjunct Stephanie Breton, care a solicitat impotriva acuzatului arestat opt luni de inchisoare pentru "tulburarea ordinii publice".

acum 72 luni (10 Oct 2014)

Suspectul, care a fost incarcerat, a fost gasit vinovat miercuri de tribunalul corectional din Strasbourg de "apologie publica a unui act de terorism" si de "ultraj", a precizat procurorul adjunct Stephanie Breton, care a solicitat impotriva acuzatului arestat opt luni de inchisoare pentru "tulburarea ordinii publice". si a afirmat ca se bucura "de fiecare data cand un francez este decapitat", referindu-se la decapitarile occidentalilor revendicate de gruparea Stat Islamic (SI).

Un francez in varsta de 57 de ani, Herve Gourdel, a fost decapitat in septembrie de un grup armat in Algeria ca represalii la angajamentul Frantei in atacurile aeriene impotriva pozitiilor SI din Irak.

In timpul audierii, barbatul, descris de Parchet drept "impulsiv", a spus ca regreta afirmatiile facute luni, motivand ca era obosit. ... Citeste intreg articolul pe realitatea.ro