Ce a spus Liviu Dragnea despre varianta Vasile Dancu-premier

Ce a spus Liviu Dragnea despre varianta Vasile Dancu-premier

Presedintele PSD, Liviu Dragnea a fost intrebat daca Vasile Dincu ar fi o varianta a partidului pentru postul de premier. "Trebuie sa fie cunoscut, respectat, cu rezultate, un om cu vechime, din conducerea actuala, care sa fie anti-hartuiala DNA", este profilul candidatului pe care PSD l-ar sustine pentru functia de premier, a declarat un lider central PSD pentru EVZ.

acum 93 luni (5 Aug 2016)

Presedintele PSD, Liviu Dragnea a fost intrebat daca Vasile Dincu ar fi o varianta a partidului pentru postul de premier. Liderul PSD a raspuns ca nu, desi surse din partid au declarat zilele trecute pentru EVZ ca numele vicepremierului este luat in calcul de pesedisti pentru sefia noului Executiv, ce va fi instalat dupa alegerile parlamentare din toamna.

Zilele trecute, intrebat daca Vasile Dincu ar fi acceptabil ca premier, Liviu Dragnea l-a laudat pe acesta pentru prestatia sa in actualul Guvern.

In acelasi timp, in partid s-a discutat ca Vasile Dincu nu este suficient de cunoscut si nu a avut rezultate electorale. "Trebuie sa fie cunoscut, respectat, cu rezultate, un om cu vechime, din conducerea actuala, care sa fie anti-hartuiala DNA", este profilul candidatului pe care PSD l-ar sustine pentru functia de premier, a declarat un lider central PSD pentru EVZ. De asemenea, o prea mare apropiere de Palatul Cotroceni i-ar putea fi fatala lui Vasile Dincu. Citeste si:

+Alina Gorghiu il condamna cu minie de proletarita pe Bogdan Olteanu, fostul ... ... Citeste intreg articolul pe evz.ro