Ce a raspuns Kate Hudson cand a fost intrebata de relatia cu Brad Pitt

Ce a raspuns Kate Hudson cand a fost intrebata de relatia cu Brad Pitt

Pe langa Kate Hudson, numele starului a mai fost asociat cu al modelulului australian Elle Macpherson (53 de ani), dar si cu al actritei britanice Ella Purnell (21 de ani), insa informatiile au fost dezmintite.

acum 80 luni (13 Nov 2017)

Initial, Kate Hudson s-a amuzat copios pe seama presupusei relatii pe care ar fi avut-o cu Brad Pitt: "A fost incredibil acest zvon.

Totusi, actrita a vrut sa fie clar ca nu a avut niciodata vreo legatura amoroasa cu fostul sot al Angelinei Jolie, ba chiar a precizat ca nu s-au mai intalnit de cativa ani. De fapt, nu l-am mai vazut de vreo patru ani", a declarat Hudson, citata de E!

Dupa divortul actorilor Brad Pitt si Angelina Jolie, din septembrie anul trecut, cea mai mare curiozitate a fost data de persoanele alaturi de care cei doi actori isi vor reface viata.

Pe langa Kate Hudson, numele starului a mai fost asociat cu al modelulului australian Elle Macpherson (53 de ani), dar si cu al actritei britanice Ella Purnell (21 de ani), insa informatiile au fost dezmintite. Totodata, au existat chiar zvonuri ca Brad si Jolie, care au impreuna sase copii (trei biologici si trei adoptati), s-au hotarat sa ofere relatiei lor o noua sansa. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro