Ce a patit un pasager care s-a imbracat cu opt perechi de pantaloni si zece camasi pentru a evita taxa de bagaj

Ce a patit un pasager care s-a imbracat cu opt perechi de pantaloni si zece camasi pentru a evita taxa de bagaj

Un pasager in varsta de 22 de ani a fost arestat dupa ce a incercat sa se imbarce intr-un avion "imbracat cu prea multe haine". Intr-un mesaj ulterior postat pe Twitter, barbatul sustine ca a fost arestat si bruscat dupa ce a refuzat sa plece, desi reprezentantii British Airways neaga faptul ca ar fi folosit sprayul cu piper sau alte forme de violenta.

acum 71 luni (18 Jan 2018)

Un pasager in varsta de 22 de ani a fost arestat dupa ce a incercat sa se imbarce intr-un avion "imbracat cu prea multe haine". Barbatul planuia sa calatoreasca dinspre Islanda spre Anglia, cand si-a dat seama ca greutatea bagajului sau depaseste limita impusa de compania aeriana, scrie The Mirror.

Deci, pentru a respecta regulile privind volumul bagajelor, Ryan Carney Williams a pus pe el opt perechi de pantaloni si zece camasi. Dupa ce Ryan a refuzat sa paraseasca poarta de imbarcare, personalul a trebuit sa cheme agentii de securitate. "Daca as fi fost un tanar alb de sex masculin sau o femeie alba, as fi fost tratat putin diferit", sustine Ryan.

Intr-un mesaj ulterior postat pe Twitter, barbatul sustine ca a fost arestat si bruscat dupa ce a refuzat sa plece, desi reprezentantii British Airways neaga faptul ca ar fi folosit sprayul cu piper sau alte forme de violenta.

Dupa ce a doua zi barbatul s-a intors la aeroport pentru a incerca sa obtina un zbor spre casa, acesta pretinde ca a fost refuzat in urma verificarii istoricului sau.

"Punem la dispozitia clientilor nostri o lista variata de tarife pentru a alege in functie de nevoi. Bagajul de mana din Islanda costa numai 47 lire si este special creat pentru pasagerii care calatoresc fara bagaj la cala. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro