Ce-a patit un belgian care s-a indragostit de o prostituata din Romania. Tepuit de 250.000 de euro

Ce-a patit un belgian care s-a indragostit de o prostituata din Romania. Tepuit de 250.000 de euro

Marc Florent, cetatean belgian, determinand-o sa-i vireze in conturile bancare deschise in Romania pe numele sau si pe numele unor persoane apropiate, suma de aproximativ 250.000 de euro, pe care a folosit-o pentru achizitia unor autoturisme de lux, pentru construirea unor imobile si pentru nevoi personale", ne-a declarat procurorul Liliana Istrate.

acum 111 luni (17 Sep 2014)

l-a cunoscut pe Marc Florent B., in varsta de 51 de ani, in vreme ce practica prostitutia in Belgia. Barbatul s-a indragostit de galateanca noastra, care, astfel, a reusit sa-l convinga sa-i transfere cateva sute de mii de euro, cu promisiunea unei viitoare casatorii.

De aici si pana la plangerea penala a mai fost doar un pas si, imediat ce galateanca a contestat masurile impuse de procurori, povestea a ajuns in plan public, dosarele fiind inregistrate pe portalul instantelor.

Inselaciune in forma continuata si spalare de bani

De altfel, procurorii au pus-o deja sub urmarire penala, acuzand-o de inselaciune in forma continuata si spalare de bani.

"Ajutata de mai multe persoane, in perioada mai 2013 - iunie 2014, a indus in eroare, prin promisiuni de casatorie nereale si prin prezentarea unor oportunitati de afaceri nereale in Romania, persoana vatamata B. Marc Florent, cetatean belgian, determinand-o sa-i vireze in conturile bancare deschise in Romania pe numele sau si pe numele unor persoane apropiate, suma de aproximativ 250.000 de euro, pe care a folosit-o pentru achizitia unor autoturisme de lux, pentru construirea unor imobile si pentru nevoi personale", ne-a declarat procurorul Liliana Istrate.

Parchetul a instituit controlul judiciar pentru tanara, care nu are voie sa plece din tara, dar si masuri asiguratorii, punand sechestru pe un autoturism de lux. este cercetat dupa ce, anul acesta, in iulie, l-a facut pe belgian sa trimita intr-un cont 7.000 de euro, spunandu-i ca pentru a recupera BMW-ul Cristinei trebuie sa mituiasca niste politisti. ... Citeste intreg articolul pe realitatea.ro