Ce a inteles un deputat PSD din proteste: Tinerii nu ar trebui sa mai iasa in strada. Gratierea nu e facuta pentru politicieni

Ce a inteles un deputat PSD din proteste: Tinerii nu ar trebui sa mai iasa in strada. Gratierea nu e facuta pentru politicieni

Intrebat de ordonanta de urgenta privind gratierea, social-democratul a sustinut ca a aflat de la televizor de acest proiect. Instanta suprema l-a condamnat definitiv, pe data de 5 decembrie 2016, pe deputatul PSD Catalin Radulescu la un an si sase luni de inchisoare cu suspendare, in dosarul in care este acuzat de dare de mita si de administrarea unei firme, fapta incompatibila cu calitatea sa de parlamentar.

acum 88 luni (19 Jan 2017)

Intrebat de ordonanta de urgenta privind gratierea, social-democratul a sustinut ca a aflat de la televizor de acest proiect. Ordonantele de Guvern nu se dezbat - asta pentru cei care nu stiu", a afirmat deputatul PSD.

La remarca presei care i-a spus ca procurorul general a anuntat ca vor beneficia de OUG aproximativ 20-30 de parlamentari, Catalin Radulescu a spus ca "nicio fapta de coruptie nu se gratiaza prin ordonanta".

"Nu stiu care sunt aia, ca nicio fapta de coruptie nu se gratiaza prin ordonanta. Adica hai sa intelegem termenii, pentru ca, daca vorbim asa, ca sa ne aflam in treaba, sigur ca n-o sa ne intelegem niciodata. Deci faptul ca ies niste tineri in strada, ar trebui sa li se explice ca n-au de ce sa iasa pentru ca prin aceasta gratiere cel putin o sa iasa probabil hoti sau eu stiu oameni care au facut chestiuni minore", a completat social-democratul.

Catalin Radulescu a subliniat faptul ca "nicio fapt de coruptie nu este gratiata prin aceasta ordonanta".

"Cititi-o, si noi am citit-o foarte bine, si noi am aflat de ea ieri, deci nu stiam de ea, asa, niciun fel de condamnare, ca este cu suspendare, nu beneficiaza de gratiere si atuncea nu este facuta pentru politicieni.

Jurnalistii i-au atras atentia ca afirmase ca a primit miercuri OUG privind gratierea, moment in care Catalin Radulescu a spus ca a primit-o, dar nu a citit-o. Nici nu vreau sa o citesc, ca nu ma intereseaza.

Instanta suprema l-a condamnat definitiv, pe data de 5 decembrie 2016, pe deputatul PSD Catalin Radulescu la un an si sase luni de inchisoare cu suspendare, in dosarul in care este acuzat de dare de mita si de administrarea unei firme, fapta incompatibila cu calitatea sa de parlamentar.

Cateva mii de persoane au iesit miercuri seara sa protesteze in mai multe orase din tara, motivul fiind decizia Guvernului de a pregati o l... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro