Ce a inteles Ponta. "In Italia nimeni nu a iesit a doua zi dupa cutremur sa spuna si nici sa ceara schimbarea Guvernului"

Ce a inteles Ponta.

"Am vrut sa vad din presa italiana cum se pozitioneaza oamenii politici fata de aceasta tragedie ( stiut fiind ca noi romanii semanam deseori cu fratii nostri din Peninsula )-si m-am bucurat ( pentru Italia) sa vad ca niciunul nu a incercat sa foloseasca moartea oamenilor pentru un interes politic / niciunul nu a iesit a doua zi sa spuna ( desi ceva coruptie au si ei in tara lor minunata) / nimeni nu a sarit imediat sa ceara schimbarea Guvernului!

acum 75 luni (28 Aug 2016)

"Vreau sa imi exprim solidaritatea cu poporul italian si sa prezint condoleante tuturor familiilor victimelor-romani, italieni si de alte nationalitati sau origini! "Din pacate ceea ce a parut initial un cutremur cu efecte reduse se dovedeste pe zi ce trece o mare tragedie-numarul victimelor ( inclusiv romani) creste din pacate fara oprire / ieri a fost zi de doliu national in Italia in conditiile in care sunt identificate alte si alte persoane afectate", arata Ponta.

"Am vrut sa vad din presa italiana cum se pozitioneaza oamenii politici fata de aceasta tragedie ( stiut fiind ca noi romanii semanam deseori cu fratii nostri din Peninsula )-si m-am bucurat ( pentru Italia) sa vad ca niciunul nu a incercat sa foloseasca moartea oamenilor pentru un interes politic / niciunul nu a iesit a doua zi sa spuna

( desi ceva coruptie au si ei in tara lor minunata) / nimeni nu a sarit imediat sa ceara schimbarea Guvernului! ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro