Ce a facut Iisus cand a trebuit sa achite nota la Cina cea de Taina: "Iuda, ai 30 de arginti?"

Ce a facut Iisus cand a trebuit sa achite nota la Cina cea de Taina:

Si el ia crosa si proiecteaza mingea pe o traiectorie parabolica (parabola fiind specialitatea lui), mingea aterizeaza tot in mijlocul lacului, pe o frunza de nufar, Isus linistit, merge pe apa si isi joaca mingea. Micul barbos isi ia crosa si cu o miscare oribila, din aia de tip care n-a jucat in viata lui golf proiecteaza mingea intr-un copac, de acolo ea ricoseaza pe un camion si din nou de un copac, apoi pe acoperisul unei case, o ia pe un burlan si se rostogol este intr-un sant care se varsa in lacul susnumit.

acum 92 luni (30 Nov 2016)

Cum tocmai baga banii in sac aude o voce: - Isus te priveste! Mai incolo baga bijuteriile in sac si iar aude o voce: - Isus te priveste! Papagalul ii zice: - Pe mine ma cheama Moise, da sa stii ca Isus te priveste. Hotul rade si intreaba: - Ce tampit isi boteaza papagalul Moise? Papagalul: - Acelasi tampit care si-a botezat dobermanul Isus". Deodata vede un mos amarat, cam slab cu vederea si-l intreaba Iisus: - Ce faci mosule singur prin desert? Mosul: - Imi caut fiul!!! Iisus: - Si cum arata fiul tau? Mosul: - Are urme de cuie in palme. Iisus: - Daaaa?? (sursa: bancuri.romaniax.ro)

"Pleaca Isus in inspectie pe Pamant si ajunge undeva in Bronx. Il vede pe Isus, barbos, imbracat ponosit, il cheama la el si ii ofera un hamburger din care manca. Isus se uita la boschetar, primeste mancarea si se bucura. Isus e bucurat de asa generozitate de la un amarat, ia sticla si se asaza langa el. Vagabondul se uita lung la Isus si-i da sa fumeze un ciot de trabuc. Isus e foarte incantat de atata bunatate si ia un fum si-i zice: - Hei, omule, esti un om generos, cum nu credeam ca mai exista. Vagabondul se uita linistit la Isus si-i face semn spre tigara: - Tare trabucul, nu-i asa?...". Vine ospatarul cu nota de plata la Isus. Se uita Isus la nota si inlemneste: 30 de arginti. - Ioane, ai tu cumva 30 de arginti? - Nu, doamne, am dat toti banii la saraci. - Andrei, ai tu cumva 30 de arginti? - Petre? Ultimul apostol: - Iuda, ai tu cumva treizeci de arginti? - N-am, Doamne, dar am o idee". (sursa: haisaradem.ro)

"Moise, Isus si un barbos mic joaca golf. Si el ia crosa si proiecteaza mingea pe o traiectorie parabolica (parabola fiind specialitatea lui), mingea aterizeaza tot in mijlocul lacului, pe o frunza de nufar, Isus linistit, merge pe apa si isi joaca mingea. Micul barbos isi ia crosa si cu o miscare oribila, din aia de tip care n-a jucat in viata lui golf proiecteaza mingea intr-un copac, de acolo ea ricoseaza pe un camion si din... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro