Ce a discutat Dacian Ciolos cu liderii UE, la summitul de la Bruxelles

Premierul Dacian Ciolos a facut, vineri, un raport al discutiilor avute la summitului de la Bruxelles, in cadrul unei conferinte de presa. Ciolos a mai vorbit despre intrevederea avuta cu Federica Mogherini."I-am spus ca e important sa investim in cooperarea economica cu Republica Moldova", cat si acordarea unui sprijin financiar, daca Guvernul de la Chisinau se va angaja la "reforme".

acum 54 luni (18 Dec 2015)

Premierul Dacian Ciolos a facut, vineri, un raport al discutiilor avute la summitului de la Bruxelles, in cadrul unei conferinte de presa.

Astfel, Dacian Ciolos a precizat ca a vorbit cu ceilati ministri despre o intarirea perspectivei economice si monetare, care nu se reflecta doar in "interiorul UE", cat si in exterior.

Ciolos a mai vorbit despre intrevederea avuta cu Federica Mogherini."I-am spus ca e important sa investim in cooperarea economica cu Republica Moldova", cat si acordarea unui sprijin financiar, daca Guvernul de la Chisinau se va angaja la "reforme".

"Romania doreste sa lucreze cu Comisia Europeana si cu FMI, pentru a ne asigura ca sustinem deschiderea mediului economic si de afaceri.

Totodata, el a precizat ca a avut o intrevedere cu viceprestedintele Comisiei Europene, cat si o discutie informala cu Jean-Claude Juncker.

Premierul a mai adaugat ca va avea o vizita la Berlin, la inceputul lunii ianuarie, cat si vizite in Paris si in Olanda.

Dacian Ciolos a participat, joi si vineri, la Consiliul European de la Bruxelles. La inceputul lunii decembrie, presedintele Klaus Iohannis l-a desemnat pe prim-ministru sa participe la acesta reuniune. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro