CE 2016. Franta a facut instructie cu Islanda, in meciul cu cele mai multe goluri de la turneul final si merge in semifinale. "Vikingii" parasesc cu capul sus Europeanul

CE 2016. Franta a facut instructie cu Islanda, in meciul cu cele mai multe goluri de la turneul final si merge in semifinale.

"Cocosii" au invins categoric surprinzatoarea nationala a Islandei, scor 5-2, pe "Stade de France". Taria nordicilor nu s-a stins nici la acest scor si au au mai redus din diferenta, gratie lui Bjarnason (86).

acum 87 luni (4 Jul 2016)

"Cocosii" au invins categoric surprinzatoarea nationala a Islandei, scor 5-2, pe "Stade de France". Astfel, trupa lui Deschamps va lupta cu Germania in penultimul act, in timp ce nordicii au terminat incredibil prima lor participare la un Campionat European. "Cocosii", stresati de statutul de gazde ale intrecerii, au reusit sa deschida in minutul 12 prin Giroud. Pana la fluierul final al primei parti, "cocosii" au mai punctat prin Griezmann (45), iar Franta rasufla usurata.

Islanda nu a mai fost echipa-minune din jocurile precedente, poate si pentru ca a fost folosit acelasi "11" in fiecare partida. Insa, nordicii au perforat poarta lui Lloris in minutul 56, prin Sigthorsson. Interesant este ca, in ciuda diferentei de scor, Islanda ameninta deseori poarta Frantei. 3 minute mai tarziu, acelasi Giroud marca al cincilea gol pentru nationala sa in meciul de pe "Stade de France". Taria nordicilor nu s-a stins nici la acest scor si au au mai redus din diferenta, gratie lui Bjarnason (86). Cum au prezentat cele doua ziare din Islanda Brexit-ul ...

+CRISTIAN SIMA: MONEDA EURO se apropie de SFARSIT! ... Citeste intreg articolul pe evz.ro