Cazul violului de la Vaslui, "copiat" la Caracal: o fata de 18 ani, violata de patru tineri exact de ziua ei

Cazul violului de la Vaslui,

Pe drumul dintre comuna Deveselu si orasul Caracal, soferul a lasat sa urce in autoturism inca patru prieteni si, pe un camp in apropiere de orasul amintit, au violat-o pe fata de 18 ani in vreme ce prietena ei minora era tinuta ostatica in masina de catre unul din membrii grupului care nu s-a implicat in fapta de viol in sine. Reprezentantii Parchetului de pe langa Judecatoria Caracal au confirmat existenta unui dosar in acest sens: "Pe data de 15 iunie, la Parchetul de pe langa Judecatoria Caracal a fost inregistrata o plangere penala a unei persoane de sex femeiesc in varsta de 18 ani ce a reclamat savarsirea unei infractiuni de viol de catre mai multe persoane.

acum 76 luni (24 Jul 2015)

Incidentul s-a petrecut pe data de 15 iunie. La putin timp dupa miezul noptii, in timp ce se afla in Caracal pentru a sarbatori propriul majorat cu mai multi prieteni, fata a intentionat sa mearga impreuna cu o prietena de 15 ani intr-o localitate vecina pentru a aduce un prieten sa le repare o problema intervenita in timpul petrecerii la tabloul electric.

Pe drumul dintre comuna Deveselu si orasul Caracal, soferul a lasat sa urce in autoturism inca patru prieteni si, pe un camp in apropiere de orasul amintit, au violat-o pe fata de 18 ani in vreme ce prietena ei minora era tinuta ostatica in masina de catre unul din membrii grupului care nu s-a implicat in fapta de viol in sine. Acest fapt a fost confirmat de tatal victimei, Traian R.: "Au venit la noi membri din familiile lor, parintii lor, si ne-au rugat cu cerul si pamantul sa renuntam la plangere si sa ne impacam, ne-au oferit bani, ba chiar un apartament si masina, dar nu vrem nimic de la ei decat dreptate!".

Reprezentantii Parchetului de pe langa Judecatoria Caracal au confirmat existenta unui dosar in acest sens: "Pe data de 15 iunie, la Parchetul de pe langa Judecatoria Caracal a fost inregistrata o plangere penala a unei persoane de sex femeiesc in varsta de 18 ani ce a reclamat savarsirea unei infractiuni de viol de catre mai multe persoane. S-au facut cercetari specifice, au fost identificati autorii si, deoarece unul dintre acestia este militar (militar roman angajat la baza NATO din Deveselu, n.r.), s-a dispus declinarea competentei catre Parchetul de pe langa Tribunalul Militar Bucuresti. Acolo urmeaza sa fie efectuata urmarirea penala si, in functie de probe, va fi sesizata instanta sau se vor lua alte masuri", a declarat Cristian Popescu, prim-procuror al Parchetului de pe langa Judecatoria Caracal.

Dosarul violului de la Caracal a fost trimis la Parchetul Militar Bucuresti abia in cursul zilei de joi - 23 iulie. Explicatia inta... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro