CAZUL ULUITOR al politistilor care AU REFUZAT de opt ori sa ia MITA. Exemplu pentru toata Romania

CAZUL ULUITOR al politistilor care AU REFUZAT de opt ori sa ia MITA. Exemplu pentru toata Romania

In timp ce colegi de-ai lor, de prin alte locuri din tara, sunt "saltati" pentru fapte de coruptie, agentii de la un post de politie din judetul Vrancea au ramas, de trei ani incoace, insensibili la spaga.

acum 83 luni (5 May 2016)

In timp ce colegi de-ai lor, de prin alte locuri din tara, sunt "saltati" pentru fapte de coruptie, agentii de la un post de politie din judetul Vrancea au ramas, de trei ani incoace, insensibili la spaga. Ofiterii anticoruptie au fost chemati, pentru a opta oara, in ultimii trei ani, nu ca sa retina vreun politist, ci sa prinda in flagrant un individ care incerca sa dea spaga agentilor de la Postul de Politie Garoafa.

Si-a lasat iubita minora la volan

Evenimentul, unic printre posturile de politie rurale, a avut loc marti, atunci cand cel mai tanar dintre agentii din Garoafa, Eugen Gradea, a sesizat sefii si pe ofiterii DGA ca Maricel Justian, de 43 de ani, din comuna Movileni, judetul Galati, a incercat sa il mituiasca. Mai exact, omul incerca sa isi scape fiul de la o "belea". Gigi Justian, indragostit lulea de o tanara minora, a lasat-o pe fata sa conduca masina pe drumul national care strabate comuna vranceana. Cand au ajuns la postul de politie, Gigi si-a sunat tatal.

+Afaceri banoase la "Seful de Post SRL". ... Citeste intreg articolul pe evz.ro