Cazul Toni Tecuceanu, proces international

Cazul Toni Tecuceanu, proces international

In cel de-al doilea proces deschis de familia actorului impotriva Institutului "Matei Bals", magistratii Judecatoriei Sectorului 2 urmau sa desemneze expertul care sa analizeze actele medicale de la spital in perioada in care Toni Tecuceanu a fost internat acolo.

acum 74 luni (4 Sep 2014)

Rudele lui Toni Tecuceanu au asteptat cu sufletul la gura ziua de miercuri, 3 septembrie. In cel de-al doilea proces deschis de familia actorului impotriva Institutului "Matei Bals", magistratii Judecatoriei Sectorului 2 urmau sa desemneze expertul care sa analizeze actele medicale de la spital in perioada in care Toni Tecuceanu a fost internat acolo.

Familia spera ca acest expert sa faca lumina in povestea mortii lui Toni Tecuceanu. Acest lucru nu s-a intamplat, fapt care l-a revoltat pe fratele actorului, Paul Tecuceanu. O nedreptate care nu ne priveste doar pe noi, ci pe toti cetatenii acestei tari. Totul cu concursul legii pacientului si al justitiei", a spus, in exclusivitate pentru Click!, fratele lui Toni Tecuceanu. ... Citeste intreg articolul pe realitatea.ro