Cazul sclavului in lanturi de la Berevoesti a carui imagine a facut inconjurul lumii. Ce pedeapsa a primit astazi abuzatorul

Cazul sclavului in lanturi de la Berevoesti a carui imagine a facut inconjurul lumii. Ce pedeapsa a primit astazi abuzatorul

In martie a.c., alti sapte stapani de sclavi au fost condamnati la pedepse cu inchisoare cuprinse intre 5 ani si 2 luni si 18 ani si 10 luni, trebuind sa plateasca si daune de 180.000 de euro la opt victime. In septembrie 2017, alti cinci stapani de sclavi de la Berevoesti au primit pedepse cuprinse intre 3 ani si 5 ani si 4 luni de inchisoare cu executare, din care li se va deduce perioada petrecuta in arest preventiv.

acum 51 luni (4 May 2018)

Pana cand condamnarea ramane definitiva, cei sase stapani de sclavi raman in arest la domiciliu.

Iata ce pedepse cu inchisoare cu executare au primit cei sase stapani de sclavi: Ursu Iosif - 11 ani, Ursu Florica - 8 ani, Furdui Costinel Ionut - 14 ani, Marinoiu Marian - 10 ani, Paun Lenuta - 5 ani si 4 luni, Daniel Grancea - 9 ani.

Ionel Iordache, una dintre victimele celor sase stapani de sclavi este chiar tanarul cu probleme psihice gasit in lanturi la familia Grancea la descinderile din iulie 2016 si a carui imagine a facut ocolul lumii.

Unul dintre fostii sclavi si-a omorat tatal dupa ce a scapat din Iadul de la Berevoesti

Lui Ionel Iordache, tanarul gasit in lanturi acum doi ani, i s-au agravat problemele psihice pe care le avea dupa ce a stat patru ani ca sclav al lui Daniel Grancea. Dupa ce a fost eliberat de la Berevoesti, Ionel Iordache a fost internat la Psihiatrie de cateva ori, insa institutiile statului au decis sa il elibereze de fiecare data si sa nu ia nicio masura impotriva acestuia, desi avea mari probleme psihice. Anul trecut, pe 23 octombrie, la un an si patru luni dupa ce a fost eliberat din iadul de la Berevoesti, Ionel Iordache si-a atacat tatal si l-a omorat.

In martie a.c., alti sapte stapani de sclavi au fost condamnati la pedepse cu inchisoare cuprinse intre 5 ani si 2 luni si 18 ani si 10 luni, trebuind sa plateasca si daune de 180.000 de euro la opt victime. Pedeapsa cea mai mare, de 18 ani si 10 luni, a primit-o Badala Costinel, pentru trafic de persoane si trafic de minori. Paun Traian-11 ani si 6 luni si Vasilica Paun-7 ani si 4 luni.

La sfarsitul lunii ianuarie a.c., alti sapte stapani de sclavi au fost condamnati la pedepse cuprinse intre 4 an si 8 luni si 13 ani de inchisoare cu executare. Stapanii de sclavi condamnati acum patru luni trebuie sa plateasca cate 20.000 de euro daune moral... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro