Cazul "Kovesi-Mossad". Mandat de arestare in lipsa pentru "spionul" cu stickul de memorie

Cazul

DIICOT a cerut judecatorilor emiterea unui mandat pe numele israelianului care trebuia sa scoata din tara datele despre Laura Codruta Kovesi Procurorii DIICOT au cerut, luni, Tribunalului Bucuresti, emiterea unui mandat de arestare pentru israelianul Yossi Barkstein.

acum 86 luni (16 Apr 2016)

DIICOT a cerut judecatorilor emiterea unui mandat pe numele israelianului care trebuia sa scoata din tara datele despre Laura Codruta Kovesi

Procurorii DIICOT au cerut, luni, Tribunalului Bucuresti, emiterea unui mandat de arestare pentru israelianul Yossi Barkstein.

Yossi Barkstein este un personaj cheie in scandalul spionarii si intimidarii procurorului sef al DNA. El ar fi trebuit sa stranga, de la ceilalti doi agenti, datele compromitatoare si sa le scoata din tara, pentru a fi predate conducerii Black Cube.

Trei agenti

Filmul evenimentelor capata mai mult contur prin noua cerere de arestare. Pe 30 martie, au ajuns la Bucuresti, Ron Weiner, David Geclowicz si Yossi Barkstein. Cei trei tineri - primii doi au fiecare 25 de ani si al treilea are 27 - s-au cazat la Marriott. Citeste si:

+CAZUL LUDOVIC ORBAN. Cine sunt MOGULII MEDIA ce urmau sa primeasca 50.000 de ...

+NOI DEZVALUIRI IN SCANDALUL SPIONILOR MOSSAD - DNA. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro