Cazul domnului Codrin Stefanescu: "Este la fel de revolutionar ca Dan Iosif. Un bisnitar oportunist si norocos"

Cazul domnului Codrin Stefanescu:

In acelasi fel, lupta lui impotriva DNA este mult mai probabil legata de felul in care si-a obtinut averea fabuloasa si supravietuirea politica si nu de posibilitatea ca ar avea vreo urma de coloana vertebrala. Sigur ca este extrem de dificil sa discuti despre disonanta, despre legaturile cu securitatea, despre pupincurism, oportunism, coruptie si lipsa de coloana vertebrala la televiziunile controlate de Voiculescu si Ghita.

acum 63 luni (1 Sep 2017)

>

Aseara l-a facut pulbere pe directorul de la Pro Democratia.

Codrin Stefanescu este extrem de agresiv, dar asta nu justifica faptul ca zdrobitoarea majoritate a celor pe care ii ataca sunt victime sigure din cauza faptului ca vin ingrozitor de nepregatiti pentru o confruntare cu el.

Repertoriul de atac al domnului Stefanescu este asemenea dansului: limitat, dar remarcabil de eficient in a-si atinge interesul. El nu este deloc preocupat de explicatii logice sau de o retorica eleganta. Si nu e deloc interesat nici sa aiba o imagine de om echilibrat si rational. Din pacate, in conditiile de la Antena 3 si de la RTV, toate acestea reprezinta avantaje, iar improscarea cu rahat functioneaza.

Directiile de atac tipice sunt: A fost revolutionar si lui ii datoram faptul ca acum avem o democratie. Adversarii lui sunt parte a unor organizatii platite de Soros sau a unor partide dominate de mafioti.

Pentru ca sa fie mai clar, revolutionarul Stefanescu, luptator impotriva securistilor, s-a inscris de doua ori in partidul cu cel mai ridicat procent de securisti - PRM. Partid condus de Vadim Tudor, poetul de curte al lui Ceausescu. De asemenea, a facut o cariera si in PSD, sub obladuirea lui Adrian Nastase, om care a adus in guvernele Romaniei zeci de fosti securisti, fiu al unuia dintre cei mai importanti activisti PCR si ginere a doi ministri comunisti. In acelasi fel, lupta lui impotriva DNA este mult mai probabil legata de felul in care si-a obtinut averea fabuloasa si supravietuirea politica si nu de posibilitatea ca ar avea vreo urma de coloana vertebrala.

Din nefericire, sunt foarte putini reprezentanti ai Opozitiei si ai societatii civile care indraznesc sa se duca la Antena 3 sau la RTV, bine pregatiti pentru a expune disonantele stridente dintre discursul si faptele domnului Stefanescu.

Sigur ca este extrem de dificil sa discuti despre disonanta, despre legaturile cu securitatea, despre pupinc... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro