Cazul comisarului Berbeceanu. Filmul unei lupte dintre DIICOT si DNA

Cazul comisarului Berbeceanu. Filmul unei lupte dintre DIICOT si DNA

Comisarul Traian Berbeceanu a fost achitat de prima instanta in dosarul "fabricat" de fostul procuror-Sef al DIICOT Alba, Ioan Muresan, acesta din urma fiind condamnat la 7 ani de inchisoare.

acum 93 luni (4 Jul 2016)

Comisarul Traian Berbeceanu a fost achitat de prima instanta in dosarul "fabricat" de fostul procuror-Sef al DIICOT Alba, Ioan Muresan, acesta din urma fiind condamnat la 7 ani de inchisoare. EVZ prezinta cronologia unui caz care a pus doua structuri puternice pe pozitii antagonice

Pe 23 octombrie 2013 izbucnea unul dintre cele mai mari scandaluri cu care s-a confruntat justitia din Romania, in ultimii 20 de ani. A fost arestat 33 de zile, eliberat, trecut pe "linie moarta" in cadrul Politiei, iar saptamana trecuta completul de trei judecatori de la Inalta Curte de Casatie si Justitie i-a dat dreptate. Vestea era aproape socanta: Berbeceanu, politistul care a anihilat grupari interlope din Deva si Valea Jiului, apoi, ca sef al Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate (BCCO) Alba a deferit justitiei zeci de infractori periculosi din mai multe judete, a ajuns "suspect". Dupa cateva ore de asteptari, Traian Berbeceanu iese din bloc, escortat de mascati si spune scurt: "Este cea mai mare marsavie pe care am vazut-o in viata mea". Citeste si:

+ZIDUL dupa care isi executa Dan VOICULESCU pedeapsa de 10 ANI.

+Spagile luate de oficiali romani in SCANDALUL inchisorilor secrete ale ... Citeste intreg articolul pe evz.ro