Cazul bizar al unei familii care il acuza pe Lucan: "Am facut complicatii. Sotul a ramas cu pietre la rinichi dupa operatie"

Cazul bizar al unei familii care il acuza pe Lucan:

Ambele interventii chirugicale ar fi fost urmate de complicatii, iar cei doi soti sustin ca vina i-ar apartine lui Mihai Lucan. In martie 2004, Simona Marian primea un rinichi din partea unui verisor, iar operatia efectuata de celebrul urolog la Institutul Clinic de Urologie si Transplant Renal din Cluj parea sa fie un succes. In disperare de cauza, Simona Marian spune ca a apelat la doua clinici din Ungaria, mai intai la Debrecen, iar apoi la Nyiregyhaza, pentru a stabili daca intr-adevar medicamentele i-au cauzat problema.

acum 57 luni (5 Jan 2018)

Ambele interventii chirugicale ar fi fost urmate de complicatii, iar cei doi soti sustin ca vina i-ar apartine lui Mihai Lucan. In martie 2004, Simona Marian primea un rinichi din partea unui verisor, iar operatia efectuata de celebrul urolog la Institutul Clinic de Urologie si Transplant Renal din Cluj parea sa fie un succes. Numai ca, la doua saptamani dupa interventie, ar fi aparut prima problema. M-a repezit si mi-a spus ca el face nu se ocupa de asemenea chestii marunte. Apoi a plecat in America, iar cand s-a intors si m-a gasit internata m-a luat la rost si m-a intrebat cat am de gand sa mai stau in spital ca-i tin patul ocupat. De parca ar fi fost vina mea ca el nu mi-a scos tubul ca sa pot pleca de acolo", sustine Simona Marian. Femeia spune ca tratamentul prescris de Lucan i-ar fi facut rau, iar starea ei s-ar fi agravat. In 2014, ea a ajuns din nou la spital, de aceasta data cu diaree cronica. E vorba de Cristi Rus din Alba si Ana Boier din Baia Mare. Amandoi au facut complicatii, la fel ca si mine, din cauza medicamentelor prescrise de Lucan", a acuzat femeia. In disperare de cauza, Simona Marian spune ca a apelat la doua clinici din Ungaria, mai intai la Debrecen, iar apoi la Nyiregyhaza, pentru a stabili daca intr-adevar medicamentele i-au cauzat problema. "Concentratia din medicamente era de trei ori mai mica decat ar fi fost normal, asa a reiesit din analizele facute de medicii unguri. Spaniolii mi-au spus ca nu mai au ce sa-mi faca, ca rinichiul functioneaza doar la 30% din capacitate si ca as avea nevoie de un alt transplant. Mi-au spus ca s-ar fi putut rezolva daca ajungeam mai repede la ei", a spus aceasta. Marcata de raspuns, Simona Marian l-a cautat din nou pe Mihai Lucan, pentru a se interesa care sunt sansele de a face un nou transplant: "Mi-a vorbit din nou urat, m-a luat cu "Hai, ma lasi? Andrei Marian a fost operat tot de Lucan Nici sotul femeii, Andrei Marian, nu ar fi fost ocolit de probleme. In 2013, el a ajuns la clinica privata a lui M... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro