Cazul batranului spulberat de un panou publicitar. Cine plateste pentru moartea barbatului lovit pe o trecere de pietoni

Cazul batranului spulberat de un panou publicitar. Cine plateste pentru moartea barbatului lovit pe o trecere de pietoni

"Terenul pe care se afla panoul publicitar in forma de prisma este detinut de un proprietar privat care a incheiat un contract cu o firma de publicitate. Terenul pe care se afla amplasat panoul publicitar a fost concesionat de la Primaria Iasi de societatea care detine cladirea Moldova Center.

acum 92 luni (24 Nov 2016)

Barbatul si-a pierdut viata marti, 22 noiembrie, dupa noua zile de spitalizare in stare critica. Pacientul a fost internat la Spitalul de Neurochirurgie din Iasi, acolo unde a fost supus la mai multe interventii chirurgicale. Barbatul a fost supravagheat atat de medicii neurochirurgi, cat si de chirurgii de chirurgie toracica.

"Pacientul si-a pierdut viata in cursul zilei de marti din cauza complicatiilor cerebrale si pulmonare pe care le-a prezentat inca de la internare. Florin Gramada, purtator de cuvant al Spitalului de Neurochirurgie din Iasi.

Batranul a fost internat in stare grava duminica, 13 noiembrie, dupa ce in jurul orei 15.00 a fost spulberat de un panou publicitar amplasat in fata cladirii Moldova Center din Iasi.

Ieseanul traversa strada in fata cladirii atunci cand un panou publicitar de tip prisma, localizat pe sol, s-a desprins din locul in care era amplasat si a inceput sa fie purtat de vant pe carosabil, efectiv maturandu-l pe barbat.

Dupa incident, Inspectoratul de Politie Judetean Iasi a deschis dosar penal pentru vatamare corporala din culpa. Potrivit reprezentantilor municipalitatii, panoul publicitar care a fost luat de vant a fost amplasat fara avizul Primariei Iasi.

"Terenul pe care se afla panoul publicitar in forma de prisma este detinut de un proprietar privat care a incheiat un contract cu o firma de publicitate. Acum este o ancheta penala in acest sens si cu siguranta vinovatiii vor plati", a explicat Sebastian Buraga, purtator de cuvant al Primariei Iasi.

Terenul pe care se afla amplasat panoul publicitar a fost concesionat de la Primaria Iasi de societatea care detine cladirea Moldova Center.

Citeste si:

VIDEO Panoul publicitar "ucigas": momentul in care o reclama spulbera un pieton care trecea strada ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro