Cazanciuc: Nu trebuie lasate in spatiul public suspiciuni privind magistratii

Cazanciuc: Nu trebuie lasate in spatiul public suspiciuni privind magistratii

"Cred ca este un demers corect al domnului Dumbrava, nu trebuie lasat in spatiul public niciun fel de suspiciune cu privire la judecatori si procurori.

acum 62 luni (11 Sep 2014)

"Cred ca este un demers corect al domnului Dumbrava, nu trebuie lasat in spatiul public niciun fel de suspiciune cu privire la judecatori si procurori. Ori de cate ori cineva are suspiciuni cu privire la un judecator sau procuror, trebuie sesizata Inspectia Judiciara. Cred ca este un demers necesar facut de Dumbrava pentru a nu lasa niciun fel de lucruri neclarificate in spatiul public", a afirmat ministrul, prezent la o conferinta organizata de CSM.

Referitor la posibilitatea clarificarii aspectelor care reies din afirmatiile presedintelui de catre Inspectia Judiciara, ministrul a subliniat ca aceasta institutie are propriile proceduri, chiar si atunci cand informatiile par a fi mai putine.

Ministrul explicat ca orice informatii cu privire la magistrati, mai ales cand vin de la un oficial, si orice suspiciune sunt de natura sa afecteze credibilitatea. Acest gen de afirmatii lasate in spatiul public, fara niciun fel de chestiuni mai concrete, cu siguranta nu contribuie la cresterea prestigiului justitiei, din contra", a mai spus ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc. ... Citeste intreg articolul pe realitatea.ro