Caz unic in Romania: un patron de benzinarie recunoaste ca a vandut carburant amestecat cu apa. "Suntem de acord sa achitam reparatia masinilor"

Caz unic in Romania: un patron de benzinarie recunoaste ca a vandut carburant amestecat cu apa.

Scandal mare la Braila dupa ce cateva zeci de soferi au reclamat ca si-au distrus masinile dupa ce au alimentat, sambata si duminica (17-18 februarie 2018) de la benzinaria Partener Rompetrol Albina, aflata in apropiere de municipiul resedinta de de judet. In acelasi timp, alti cateva zeci de soferi (se pare ca vineri si sambata au alimentat de la statia de carburanti Albina peste 50 de masini) spun ca li s-a refuzat despagubirea si ca se vor adresa Justitiei pentru a li se rezolva problema.

acum 35 luni (22 Feb 2018)

Scandal mare la Braila dupa ce cateva zeci de soferi au reclamat ca si-au distrus masinile dupa ce au alimentat, sambata si duminica (17-18 februarie 2018) de la benzinaria Partener Rompetrol Albina, aflata in apropiere de municipiul resedinta de de judet.

Initial, soferii au anuntat la benzinarie cum ca in carburant era o cantitate apreciabila de apa si ca li s-au calat motoarele de la masini, insa cum in prima faza nimeni nu a vrut sa recunoasca vina, au mers cu bidoanele indoite cu apa la Protectia Consumatorilor. Demersurile legale ale clientilor au starnit la scurt timp si reactia patronului benzinariei amintite, cunoscutul om de afaceri Florin Cirligea (o prezenta constanta in ultimii ani in topul celor mai bogati 300 de romani), care a admis ca la pompele de la Albina s-a vandut benzina amestecata cu apa.

Omul de afaceri sustine insa ca informatia furnizata de clientii suparati, cum ca benzina cu apa s-a vandut si sambata, este eronata, in vreme ce pagubitii spun ca problemele ar putea fi chiar si mult mai vechi, dar ca s-au agravat in weekendul trecut.

De altfel, situatia de la benzinaria de la Albina a intrat si in atentia Garzii de Mediu Braila, care verifica daca nu cumva contaminarea benzinei cu apa din panza freatica este doar o parte a problemei. Firma va plati reparatii sumare la masinile afectate

Odata recunoscuta problema, patronul Florin Cirligea a declarat si ca ii va despagubi pe proprietarii ale caror masini au avut de suferit din cauza benzinei indoite cu apa. "Daca intr-adevar au alimentat cu benzina amestecata cu apa si au avut probleme din cauza asta, suntem de acord sa restituim contravaloarea benzinei, in baza bonului, si sa achitam reparatia", a declarat acesta.

El sustine ca doi dintre soferii care au venit cu bonul care atesta faptul ca au alimentat in ziua de duminica ar fi primit asistenta pentru transportarea autot... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro