Caz umanitar. O tanara, care ajuta copiii saraci sa mearga la scoala, lupta acum pentru viata ei

Oana Livadariu, o tanara de 34 de ani care a lucrat la Asociatia OvidiuRO, dedicandu-si timpul ajutorarii copiilor saraci care nu pot merge la scoala, se lupta acum pentru propria viata si are nevoie de ajutor. Ar vrea sa mai faca Revelioane, sa mai dea like-uri pe Facebook, sa faca sport, sa scrie, sa citeasca, sa vada filme, sa faca copii, sa-i creasca, sa rada, sa planga.

acum 94 luni (9 Oct 2014)

Oana Livadariu, o tanara de 34 de ani care a lucrat la Asociatia OvidiuRO, dedicandu-si timpul ajutorarii copiilor saraci care nu pot merge la scoala, se lupta acum pentru propria viata si are nevoie de ajutor. Oana sufera de o forma agresiva de cancer. Operatia costa insa 100.000 de euro si nu are acesti bani.

"Lupta ei a inceput intr-o seara de iarna, intr-un taxi. A intrat brusc in convulsii si o colega cu care era a dus-o la urgenta, unde i s-a descoperit o tumora cat o portocala pe creier. Au urmat 3 ani si jumatate de liniste si speranta ca visul urat s-a terminat. Oana a intrat pe tratament cu citostatice si iar a sperat ca s-a terminat si ca o sa fie bine. O noua recidiva, de data asta in timp ce era sub tratament (ceea ce e semn de mare agresivitate!), a trimis-o direct la spital, fara cunostinta. Acum e stabila din nou, dar situatia e extrem de fragila, pentru ca visul urat e inca acolo, in creierul ei. In Romania, nu poate fi operata, pentru ca nu mai are o tumora compacta, ci o gramada de celule foarte agresive, raspandite si infiltrate printre cele sanatoase. Doctorul Kevin Petrecca i-a examinat dosarul si a spus ca o poate opera", explica jurnalista Simona Tache, pe blogul ei, povestea Oanei.

Oana Livadariu are 34 de ani. Si vrea sa traiasca. "Oana e prietena mea buna si are un singur gand, de dimineata pana seara: ca ar vrea sa nu moara. Ar vrea sa mai ramana pe-aici cu noi, cu iubitul ei, Alin, cu parintii ei, cu prietenii, cu colegii. Ar vrea sa mai faca Revelioane, sa mai dea like-uri pe Facebook, sa faca sport, sa scrie, sa citeasca, sa vada filme, sa faca copii, sa-i creasca, sa rada, sa planga. Nu e pregatita pentru gestul excentric de a muri la 34 de ani".

Orice donatie, cat de mica, este binevenita.

Oana Livadariu:

Raiffeisen Bank (cod SWIFT RZBRROBU), sucursala Victoriei LEI - RO34 RZBR 0000 0600 0834 2460 EURO - RO05 RZBR 0000 0600 1532 2908 CONT PAY-PAL: dearwanna@yahoo.com ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro