Caz revoltator la Vaslui. Copil de 10 ani filmat in timp ce este abuzat sexual, iar agresorii urineaza pe el

Caz revoltator la Vaslui. Copil de 10 ani filmat in timp ce este abuzat sexual, iar agresorii urineaza pe el

Cazul terifiant a iesit la iveala dupa ce unul dintre agresori a transmis filmarea unui alt tanar din sat, care lucreaza la o stana din sat. Din primele cercetari, copilul de 10 ani a fost abuzat chiar de ziua sa, pe 25 martie, in timp ce se intorcea de la magazinul satesc, de unde cumparase un blat de tort.

acum 99 luni (1 Apr 2016)

Cazul terifiant a iesit la iveala dupa ce unul dintre agresori a transmis filmarea unui alt tanar din sat, care lucreaza la o stana din sat. In momentul in care propietarul stanei a vazut inregistrarea, a mers la familia copilului de 10 ani pentru a-i aduce la cunostinta. Parintii au depus plangere la politie, autoritatile locale sesizand si Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) Vaslui. Din primele informatii, familia este una suportiva, care este alaturi de copil, nu se pune problema separarii copilului de familie pentru ca ar fi o trauma in plus. Colegii mei vor avea discutii cu toti factorii de decizie locali, reprezentanti ai primariei, ai scolii, ai bisericii, care trebuie sa se implice pentru a preveni transformarea copiilor in agresori", a precizat Irina Campeanu, purtator de cuvant al DGASPC Vaslui.

Reprezentantii Inspectoratului de Politie al Judetului Vaslui au precizat ca au declansat o ancheta, cercetarile se desfasoara si la aceasta ora.

Din primele cercetari, copilul de 10 ani a fost abuzat chiar de ziua sa, pe 25 martie, in timp ce se intorcea de la magazinul satesc, de unde cumparase un blat de tort. A fost acostat de cei doi baieti mai mari, cunoscuti in sat ca fiind violenti si cu probleme de comportament.

Minorul de 10 ani a fost tarat intr-un imobil parasit si obligat sa le faca sex oral cel doi agresori. Anchetatorii afirma ca acesta unul dintre cele mai teribile cazuri de infractiuni sexuale cu care s-au confruntat in ultimii ani. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro