Caz inedit: CIA a fost victima unor hoti de snackuri

Caz inedit: CIA a fost victima unor hoti de snackuri

CIA a recunoscut ca a fost timp de mai multe luni, in 2013, victima unor hoti de snackuri foarte bine pregatiti in domeniul informaticii, transmite AFP.

acum 48 luni (25 Jun 2017)

CIA a recunoscut ca a fost timp de mai multe luni, in 2013, victima unor hoti de snackuri foarte bine pregatiti in domeniul informaticii, transmite AFP. Acestia au furat produse in valoare de 3.300 de dolari din distribuitoarele de gustari amplasate in sediile agentiei.

Subcontractantii CIA isi achitau de obicei snackurile cu o cartela preplatita emisa de compania FreedomPay. La un moment dat, unul dintre ei a descoperit ca, deconectand distribuitoarele de gustari de la sistemele de plata dematerializate ale FreedomPay, masinile respective puteau sa accepte apoi carduri goale. Autorul descoperirii a transmis aceasta idee si colegilor lui, care, la randul lor, au deconectat masinile si au primit in mod gratuit snackuri, chipsuri si batoane de ciocolata.

Vinovatul principal pentru furturile de snackuri a recunoscut ca ideea i-a venit "datorita cunostintelor sale in domeniul retelelor informatice". ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro