Caz de canibalism in Covasna: a baut sangele victimei si i-a mancat o bucata de fata. Atentie: detalii socante

Caz de canibalism in Covasna: a baut sangele victimei si i-a mancat o bucata de fata. Atentie: detalii socante

(...) Dupa care i-a bagat mana in gura si cu un ciob de sticla i-a taiat gura de jur imprejur, de sub nas pana spre piept, si i-a scos mandibula si limba. Potrivit anchetatorilor, tanarul de 16 ani este acuzat de omor si risca intre 10 si 20 de ani de inchisoare.

acum 70 luni (29 Nov 2017)

Mai mult, agresorul a luat acasa o parte din mandibula victimei si a mancat din ea de fata cu fratele sau.

"Victima, in varsta de 21 de ani, era din Hetea, dar isi facea veacul tot aici, sub podul de la Gara sau pe la Statuia Ostasului Roman. El povesteste ca e vorba de 10 jumatati de votca, insemnand 5 litri, si alte cinci PET-uri de bere, de doi litri. Au inceput sa consume pe strada si au fost amendati de jandarmi, dupa care s-au dus sub pod si au baut in continuare. Tot el zice ca au avut si 10 - 15 sticle de prenadez si s-au drogat. A inceput ca o joaca si au inceput sa se stranga de gat. Nemaiavand putere, a luat o piatra, spune el, de o jumatate de kilogram, si i-a dat in cap pana i-a vazut creierii. (...) Dupa care i-a bagat mana in gura si cu un ciob de sticla i-a taiat gura de jur imprejur, de sub nas pana spre piept, si i-a scos mandibula si limba. Dupa care a dus acasa bucata de mandibula", a declarat procurorul de caz de la Parchetul de pe langa Tribunalul Covasna, Adrian Baciu, potrivit Covasnamedia.ro.

Potrivit anchetatorilor, tanarul de 16 ani este acuzat de omor si risca intre 10 si 20 de ani de inchisoare. Daca raportul medico-legal va confirma declaratiile socante, tanarul va fi acuzat de omor deosebit de grav, fapta a carei pedeapsa maxima este inchisoarea pe viata. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro