Caz bizar in Pakistan. Doi frati cu o boala rara au fost numiti "Copiii soarelui": ce se intampla cu acestia pe timpul noptii

Caz bizar in Pakistan. Doi frati cu o boala rara au fost numiti

Una dintre teoriile medicilor cu privire la cauzele care au dus la aparitia ciudatei manifestari este legat de gradul de rudenie dintre parintii copiilor.

acum 82 luni (31 May 2016)

Cei doi copii ai acestora, in varsta de noua si treisprezece ani, paralizeaza cand soarele dispare de pe cer.

Tatal acestora povesteste ca cei doi copii par a-si lua energia de la soare, insa teoria lui a fost dezmintita de medici. Baietii s-au comportat normal, iesind astfel la iveala faptul ca nu sunt dependenti de lumina soarelui. Li se fac numeroase analize care sunt examinate de specialisti din diferite clinci, care incearca sa gaseasca raspunsuri cu privire la misterioasa boala.

Una dintre teoriile medicilor cu privire la cauzele care au dus la aparitia ciudatei manifestari este legat de gradul de rudenie dintre parintii copiilor. Acestia sunt veri de gradul intai, lucru care se presupune ca ar fi dus si la moartea, in primii ani de viata, a doi dintre cei sase copii ai lor.

"Copiii soarelui" din Pakistan raman sub supravegherea medicilor din Islamabad care incearca sa afle cauzelor care au dus la aceasta boala, dar si tratamentul care i-ar poate vindeca. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro