Cavalerul de Malta care a pus pe picoare una dintre cele mai performante clinici din Timisoara

Cavalerul de Malta care a pus pe picoare una dintre cele mai performante clinici din Timisoara

Sunt mult mai precise, de anvergura, tot feluri de tehnici de amploare, cu foate bune rezultate", a declarat Mihai Ionac, seful Clinicii de Chirugie Vasculara si Microchirurgie Reconstructiva. Am introdus tehnica de chirurgie endovasculara, adica tehnica de a desfunda vasele de sange minim-invaziv, ce este folosita in Europa de peste 20 de ani.

acum 41 luni (7 May 2016)

O mana de oameni condusi de medicul Mihai Ionac au facut in urma cu zece ani primii pasi pe un nou drum. Clinica de Chirugie Vasculara si Microchirurgie Reconstructiva. Doi-trei medicii facea 280 de operatii de ani. Pas cu pas, de la an la an, rezultatele au fost tot mai bune, activitatea medicala a fost diversificata, iar echipa a crescut continuu. "De la 280 de pacienti tratati in primul an, astazi, in clinica timisoreana se asigura urgentele chirurgicale vasculare pentru 7 judete, 24 de ore din 24, 7 zile din 7. Sunt tratati peste 2000 de pacienti pe an intr-o sectie complet renovata si modernizata. Acum suntem opt medici, 19 medici rezidenti, aria si tipurile de operatie este incomparabil cu ce faceam. Sunt mult mai precise, de anvergura, tot feluri de tehnici de amploare, cu foate bune rezultate", a declarat Mihai Ionac, seful Clinicii de Chirugie Vasculara si Microchirurgie Reconstructiva. Astazi, Clinica de Chirurgie Vasculara din Timisoara functioneaza ca in Occident. Am introdus tehnica de chirurgie endovasculara, adica tehnica de a desfunda vasele de sange minim-invaziv, ce este folosita in Europa de peste 20 de ani. Dar si de cateva dotari care ne-ar creste procedurile terapeutice semnificativ", a mai declarat Mihai Ionac. "Un al doilea lucru este faptul ca sunt directorul Facultatii de Medicina al Universitatii Pro Deo care are sediul la New York, este o institutie de studii post-universitare. Si mai avem o retea de centre de prim ajutor, cu centre in mai multe tari. Cursurile de microchirugie, care sunt acreditate de Boardul european de Chirurgie Plastica. Au fost acreditate si de Universitatea Prodeo, deci avem dubla autoritate", declarat Mihai Ionac, unul dintre cei mai buni doctori in microchirurgie din tara. Cititi si:

INTERVIU ADEVARUL Medic timisorean: "I-as da afara pe toti doctorii din spitalele de stat care iau bani de la pacienti" ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro