Catina, leac-minune pentru o imunitate de fier. Ce boli trateaza fructul de 10 ori mai puternic decat lamaia

Catina, leac-minune pentru o imunitate de fier. Ce boli trateaza fructul de 10 ori mai puternic decat lamaia

"Prin simpla descriere a continutului fructelor de catina ne putem da seama de faptul ca aceste fructe sunt o adevarata "bomba" de vitamine pentru organismul nostru. Se pare ca ar fi originara din Asia de Sud, iar chinezii o folosesc de peste 2.000 de ani in medicina traditionala.

acum 68 luni (28 Sep 2016)

Specialistii spun ca aceasta poate fi si cel mai bun vaccin antigripal. Fructele de catina sunt cele mai bogate in vitamina C naturala, precum si in vitamina E, vitamina A, K, F, P, complexul de vitamine B, proteine, calciu, magneziu, fier, sodiu, potasiu, betacaroten, ulei, celuloza. "Prin simpla descriere a continutului fructelor de catina ne putem da seama de faptul ca aceste fructe sunt o adevarata "bomba" de vitamine pentru organismul nostru. Poate fi consumata in mai multe feluri, de exemplu in stare pura, cu miere, in forma de pulbere, suc, ulei, vin, gem, ceai, tinctura", spun specialistii.

Antiinflamator si anticancerigen

Catina este un excelent imunostimulator, cicatrizant, antiinflamator, anticancerigen, astringent, antibiotic, afrodisiac. Rezultatele unui astfel de tratament nu vor intarzia sa apara, organismul va fi vitaminizat si revigorat foarte repede, iar sistemul imunitar va fi puternic stimulat.

Trateaza hemoragiile interne si bolile ficatului

Catina este foarte indicata in stimularea sistemului imunitar, in tratarea racelilor, gripei, infectiilor. In uz extern, catina este folosita sub forma de ulei si pentru afectiuni oftalmologice (miopie, hipermetropie, glaucom, cataracta), urticarie, alergii, dermatoze, imunitate scazuta, ulcere cutanate, eczeme, acnee, escare, hemoroizi, psoriazis si arsuri solare. Catina este un bun sudorific si poate fi folosita in curele de slabire deoarece inhiba pofta de mancare, dar in acelasi timp vitaminizeaza organismul. Tinctura obtinuta din mugurii de catina este un excelent remediu impotriva procesului de imbatranire. Se pare ca ar fi originara din Asia de Sud, iar chinezii o folosesc de peste 2.000 de ani in medicina traditionala. In Romania, catina creste in mod salbatic in zona subcarpatica din Moldova si Muntenia, din bazinul Siretului si pana la Olt.

Va recomandam si:

Planta ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro