Cati bani fac artistii romani de Revelion

Cantaretul este asteptat de Revelion sa cante la Beraria H, din Capitala, ca mai apoi sa aiba doua recitale, dintre care unul in cadrul spectacolului "Un nou an se incepe cu Chef de viata", in care va canta alaturi de Julie Mayaya si de Orchestra Zuralia. 28.000 de euro vor incasa Alex Velea si Antonia pentru opt spectacole in care vor aparea in noaptea de Revelion Hiturile "Da, mama!", "Pe aripi de vant" si "Cum ne noi" se vor auzi de Revelion dupa ce Delia a acceptat trei oferte.

acum 99 luni (1 Dec 2015)

Horia Brenciu, membru al emisiunii X Factor cere un onorariu de 5.000 de euro. Cantaretul este asteptat de Revelion sa cante la Beraria H, din Capitala, ca mai apoi sa aiba doua recitale, dintre care unul in cadrul spectacolului "Un nou an se incepe cu Chef de viata", in care va canta alaturi de Julie Mayaya si de Orchestra Zuralia. Brenciu va primi in total 15.000 de euro, noteaza ziarul "Click!". Alex Velea si Antonia, doriti "la pachet"

Alex Velea si Antonia sunt solicitati "la pachet" de catre organizatorii de evenimente. Cei doi au trei concerte impreuna, dar si cateva aparitii separat, pentru fiecare cerand in jur de 3.500 de euro. Astfel, Alex Velea si Antonia vor incasa aproximativ 28.000 de euro. Dominic, bebelusul cuplului, va fi lasat in grija parintilor lui Alex Velea, care vor veni special de la Craiova. Andreea Balan are pachet cu doua oferte

Andreea Balan, membra a juriului emisiunii "Te cunosc de undeva", de la Antena 1, va canta in noaptea de Revelion in sapte locuri din Bucuresti. scrie ca ea va fi prezenta la doua petreceri private si cinci centre de evenimente din Capitala. Prima este de 2.700 de euro si dureaza 70 minute, timp in care apar pe scena si Petrisor Ruge, patru dansatoare si trupa de instrumentisti. Recitalul include sapte stiluri de dans (salsa, samba, rock&roll, flamenco, arabesc, r&b, balet) si 12 schimbari de costume. Al doilea show costa 2.200 de euro, dureaza 45 minute, iar in pachet este inclus Petrisor, patru dansatoare, un recital si cinci stiluri de dans (salsa, samba, rock&roll, arabesc, r&b), plus zece schimbari de costume.

28.000 de euro vor incasa Alex Velea si Antonia pentru opt spectacole in care vor aparea in noaptea de Revelion

Hiturile "Da, mama!", "Pe aripi de vant" si "Cum ne noi" se vor auzi de Revelion dupa ce Delia a acceptat trei oferte. Pentru fiecare aparitie va primi cate 6.000 de euro. Nicole Cherry a accept... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro