Cate bilete de tratament balnear a alocat Guvernul pentru anul 2017

Cate bilete de tratament balnear a alocat Guvernul pentru anul 2017

Biletele de tratament pentru pensionari si asiguratii sistemului public de pensii sunt finantate din bugetul asigurarilor sociale de stat. La numarul de bilete de tratament acordate prin Casa Nationala de Pensii Publice, se adauga numarul de locuri ce urmeaza sa fie contractate cu alti operatori economici interesati, in limita sumelor prevazute in bugetul asigurarilor sociale de stat pe anul 2017, se arata intr-un comunicat al Guvernului.

acum 67 luni (2 Mar 2017)

Biletele de tratament pentru pensionari si asiguratii sistemului public de pensii sunt finantate din bugetul asigurarilor sociale de stat.

La numarul de bilete de tratament acordate prin Casa Nationala de Pensii Publice, se adauga numarul de locuri ce urmeaza sa fie contractate cu alti operatori economici interesati, in limita sumelor prevazute in bugetul asigurarilor sociale de stat pe anul 2017, se arata intr-un comunicat al Guvernului.

Numarul biletelor de tratament balnear care se acorda gratuit categoriilor de persoane beneficiare ale prevederilor unor legi speciale cu caracter reparatoriu se stabileste prin aplicarea unei cote de maximum 15% din totalul numarului de bilete.

Casa Nationala de Pensii Publice distribuie biletele de tratament balnear prin casele teritoriale de pensii si deconteaza costul acestora din fondurile aprobate prin Legea Bugetului Asigurarilor Sociale de Stat pe anul 2017.

In anul 2016, a fost asigurat un numar de 59.641 de biletele de tratament balnear prin unitatile de tratament balnear ale Casei Nationale de Pensii Publice (CNPP). ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro