Catastrofa rutiera pe DN 68: noua victime in impactul frontal dintre un autotren si un microbuz

Catastrofa rutiera pe DN 68: noua victime in impactul frontal dintre un autotren si un microbuz

"In cel mai scurt timp s-au alertat si au pornit spre locul indicat 4 ambulante SMURD, 3 ambulante ale Serviciului de Ambulanta Judetean, 1 autospeciala de transport victime multiple, un post medical avansat, 1 descarcerare grea si doua autospeciale mixte de interventie, de la Detasamentele Deva, Hunedoara si Petrosani.

acum 53 luni (3 Jun 2016)

La fata locului au ajuns cel putin zece ambulante si masini SMURD, atat din Hunedoara, cat si din Caras - Severin", a delarat medicul Calin Dumitrescu, purtatorul de cuvant al Serviciului Judetean de Ambulanta Hunedoara.

Conducatorul unui autotren, un barbat in varsta de 61 de ani, din jud. Timis, care circula pe DN68, pe raza localitatii Zeicani (tronson de drum in lucru, semaforizat), din directia Hateg - Caransebes, a intrat in impact frontal cu un microbuz care efectua o cursa regulata de persoane pe ruta Timisoara - Targu Jiu.

"In urma accidentului rutier a rezultat ranirea a conducatorului microbuzului si a 8 pasageri (cu varste cuprinse intre 19 si 64 de ani). Starea acestora urmeaza a fi evaluata din punct de vedere medical de echipajele de interventie sosite la fata locului. In cauza a fost intocmit dosar penal, urmand ca, in urma cercetarilor efectuate, sa fi stabilite circumstantele in care s-a produs evenimentul rutier", a informat Bogdan Nitu, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Hunedoara

S-a activat Planul rosu de interventie, a informat Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Hunedoara.

"In cel mai scurt timp s-au alertat si au pornit spre locul indicat 4 ambulante SMURD, 3 ambulante ale Serviciului de Ambulanta Judetean, 1 autospeciala de transport victime multiple, un post medical avansat, 1 descarcerare grea si doua autospeciale mixte de interventie, de la Detasamentele Deva, Hunedoara si Petrosani. In sprijinul fortelor de interventie din judetul Hunedoara au actionat si pompierii din judetul Caras, care au dislocat in zona 2 ambulante si o autospeciala de transport victime multiple. Toti ranitii au fost transportati cu ambulantele la Unitatile de Primiri Urgente din Hateg, Deva si Hunedoara, operatiunea fiind coordonata in teren de inspectorul sef al I.S.U Hunedoara", a informat Anemonda Doda, purtatoarea de cuvant a Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Hunedoara

... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro