Catalina Ponor, din nou la barna, dupa trei ani de pauza. Unde a concurat tripla campioana olimpica

Cătălina Ponor, triplă campioană olimpică la gimnastică, a concurat din nou intr-un turneu după trei ani de pauză. Cătălina Ponor (27 de ani) este triplă campioană olimpică la JO din 2004 şi dublă medaliată la ediţia din 2012, ediţie după care şi-a anunţat retragerea din competiţii.

acum 102 luni (12 Sep 2015)

Cătălina Ponor, triplă campioană olimpică la gimnastică, a concurat din nou intr-un turneu după trei ani de pauză. Ea participat la bilateralul amical Romania-Franţa, care a avut loc la Izvorani.

Cătălina Ponor, care a decis să se retragă din marea performanţă in urmă cu trei ani, iar in 2015 a anunţat că-şi doreşte revenirea in gimnastică, a concurat, sambătă, in bilateralul caștigat de Romania.

Ponor a primit următoarele note: 14,900 la barnă, 14,850 la sărituri şi 13,950 la sol.

Pentru echipa Romaniei, la evoluţiile căreia au asistat şi antrenorii Octavian Bellu şi Mariana Bitang, au mai concurat Larisa Iordache, Anamaria Ocolişan, Diana Bulimar, Laura Jurca şi Silvia Zarzu.

Cătălina Ponor (27 de ani) este triplă campioană olimpică la JO din 2004 şi dublă medaliată la ediţia din 2012, ediţie după care şi-a anunţat retragerea din competiţii. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro