Catalin Striblea: Cazul doamnei Udrea si nu prea

Catalin Striblea: Cazul doamnei Udrea si nu prea

> Nimeni nu se bate cu un candidat care nu conteaza in ecuatia mare. Cat de extins este sistemul de supraveghere, mai functioneaza el sub principiile democratiei sau au esuat? Cat de extins este sistemul de supraveghere, mai functioneaza el sub principiile democratiei sau au esuat? Iar raspunsul "nu comentez" nu mai e satisfacator.

acum 60 luni (31 Oct 2014)

>

Nimeni nu se bate cu un candidat care nu conteaza in ecuatia mare. Nu te poti victimiza cu succes, confirmand tot ce s-a vorbit despre tine: ca ai legaturi care pot influenta justitia. Nici nu poti acoperi scandalul Cocos, caci nu faci decat sa-l amplifici. Si nici sa te dai lovita in fata colegilor din PMP, ca sa justifici scorul slab, cum am mai auzit. La PMP, nimeni nu misca in front fara Udrea si Basescu. Asadar nu vad niciun castig in publicarea acestor fotografii de catre doamna Udrea. Ori, e ceva cu bataie atat de lunga incat mai avem nevoie de elemente.

De partea cealalta, presedintele a invocat o lucratura a unor servicii secrete sau parti din servicii secrete. Caci, dupa cum spuneam, in campania electorala, ele sunt frectie la picior de lemn. Doamna Udrea nu este o miza in acest joc.

Un raspuns la trecerea unei linii rosii, dupa ce Traian Basescu a facut public numele unui ofiter acoperit. Cu mentiunea ca domnul Basescu nu a furnizat nicio proba. Adica, am vazut doar o parte din ce putem: toata lumea stie acum ca un mic-dejun la pat e 80 de euro. Ce ar fi daca aratam mai mult? Ce ar mai putea afla publicul? Ce potriviri de program s-ar mai gasi? Dar nu cred ca vom mai afla ceva. Si nici nu ar trebui sa ne intereseze. Pentru ca aici nu vorbim de un caz Udrea.

Cat de extins este sistemul de supraveghere, mai functioneaza el sub principiile democratiei sau au esuat? Pana acum ar fi trebuit ca mai multe comisii parlamentare sa vada ce ni se intampla. Dar nimic nu se misca. Nimeni nu stie dimensiunea exacta a serviciilor. Cat de extins este sistemul de supraveghere, mai functioneaza el sub principiile democratiei sau au esuat? Exista sau nu infiltrati in aceste domenii, cu incalcarea legii? Iar raspunsul "nu comentez" nu mai e satisfacator. Si asta dupa 10 ani in care ni s-a spus ca serviciile sunt reformate.

Cat despre viitorul presedinte, fie Ponta sau Iohannis, domnilor, daca acum zambiti sau va radet... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro