Catalin Prisacariu, dat afara de la B1 TV: "Sper ca scoaterea mea de pe post sa fie suficienta pentru ca televiziunea sa se salveze de la faliment"

In seara de 4 aprilie, Catalin Prisacariu a fost instiintat de conducerea postului B1 TV ca emisiunea sa, "Butonul de panica", a fost scoasa de pe post. Daca va intrebati cum de verdictul financiar pomenit mi-a fost comunicat sambata seara, nu pot decat sa ridic din umeri si sa imi imaginez ca, poate, fix atunci, sambata seara, departamentul contabil al postului a incheiat o munca extenuanta la un raport de audit care a aratat cat de grava e problema.

acum 62 luni (6 Apr 2015)

In seara de 4 aprilie, Catalin Prisacariu a fost instiintat de conducerea postului B1 TV ca emisiunea sa, "Butonul de panica", a fost scoasa de pe post. Anuntul fost facut chiar de Catalin Prisacariu, pe blogul sau, prisacariu.ro

"Vineri, la finalul emisiunii, am spus ca . Nici de la 19:00, nici de la alta ora. Daca va intrebati cum de verdictul financiar pomenit mi-a fost comunicat sambata seara, nu pot decat sa ridic din umeri si sa imi imaginez ca, poate, fix atunci, sambata seara, departamentul contabil al postului a incheiat o munca extenuanta la un raport de audit care a aratat cat de grava e problema.

Fostul realizator al emisiunii "Butonul de Panica" a tinut sa precizeze ca relatia sa cu postul B1 Tv s-a incheiat aci, insa, va colabora in continuare cu revista "Kamikaze" si cu cotidianul "Romania Libera".

"Asadar, relatia mea cu B1 TV se incheie aici, dupa o colaborare de aproape doi ani si jumatate si vreo cinci sute de ore de emisie. Sper ca scoaterea mea de pe post sa fie suficienta pentru ca B1 sa se salveze de la faliment, ii urez succes conducerii postului in acest titanic demers. In caz ca va intrebati daca postul mi-a propus sa raman sa-mi fac emisiunea, dar pe bani mai putini (nu ca ar fi fost multi, oricum, in ultimul an si jumatate am experimentat trei taieri de venituri) sau chiar gratis, raspunsul este , nu mi-a propus nimeni asa ceva. Dar eu as fi acceptat sa muncesc pe si mai putini bani decit in octombrie 2012 (cand a inceput colaborarea cu B1) sau chiar voluntar? Dar faptul ca postul nu a fost dispus nici sa mimeze o negociere arata ca scopul era unul precis. Colaborez inca la revista "Kamikaze" si la cotidianul "Romania libera", deci voi fi de gasit acolo cu texte.

Pana la definitivarea grilei B1 TV, in aceasta saptamana, intre orele 19:00 - 21:00, cu o emisiunea de doua ore, intra de luni pana vineri realizatorul Sabin Orcan, care realiza vi... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro