Catalin Predoiu a anuntat ca nu mai candideaza la functia de presedinte al PNL

Marti seara, Predoiu a precizat ca un om politic trebuie sa fie realist si a sustinut ca proiectul sau politic nu mai este posibil in PNL: "Am inteles ca simplii membri PNL isi doresc succesul partidului dobandit prin lupta politica cu PSD, isi doresc profesionalism si promovarea valorilor in partid, transparenta si democratie interna, europenism si bunastare pentru romani.

acum 37 luni (10 May 2017)

Prim-vicepresedintele PNL, Catalin Predoiu, a anuntat marti seara ca nu mai candideaza, in luna iunie, la functia de presedinte al Partidului National Liberal.

"Am informat acum cateva minute membrii BPN al PNL ca am luat hotararea sa nu depun o motiune in cadrul Congresului PNL din 17 iunie", a scris Catalin Predoiu pe Facebook.

Marti seara, Predoiu a precizat ca un om politic trebuie sa fie realist si a sustinut ca proiectul sau politic nu mai este posibil in PNL:

"Am inteles ca simplii membri PNL isi doresc succesul partidului dobandit prin lupta politica cu PSD, isi doresc profesionalism si promovarea valorilor in partid, transparenta si democratie interna, europenism si bunastare pentru romani. Am inteles in acelasi timp ca ceea ce ofer eu pentru functia de presedinte al PNL nu coincide vederilor liderilor de organizatii.

El a precizat insa ca va continua sa militeze, ca membru al PNL, pentru valorile si proiectele cuprinse in programul de guvernare al liberalilor "Recladirea Nationala", adoptat in 2015. Faptul ca si ei au fost de acord cu mine cu privire la aceasta hotarare, imi da certitudinea ca este cel mai corect gest pentru PNL, pentru simplificarea lucrurilor in Congres, imi da puterea sa continui mai departe, fara oprire, pana in ziua succesului", a spus Catalin Predoiu. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro