Cat Voltaj "bagam" in Eurovision? Calin: "Am crezut ca in momentul in care vom castiga, Romania va fi cu noi"

Cat Voltaj

Liana Stanciu: In concursul international, toate tarile sunt considerate la fel, egale, pleaca din acelasi punct, este foarte probabil ca o tara sa aiba mai mult si sa poata sa finanteze o chestiune de ultima generatie si alta nu, si atunci toti au cam aceleasi mijloace, orice chestiune ceri este foarte probabil sa se intample. Calin Goia: Pot sa va spun ca azi noapte, la ora 4:00, m-am trezit cu o idee de care sunt foarte incantat, pe care vreau sa o discut cu echipa din TVR, sa vad ce parere au si daca se poate realiza sau nu. Calin Goia: Sincer, nu ne asteptam sa fie atat de virulente anumite pareri, ne-am gandit ca in momentul in care castigi atat de categoric, cu 24 de puncte din tot atatea posibile, ar trebui sa fie totusi un semn de intrebare pentru cei care considera nedrept acest rezultat. Liana Stanciu: Noi suntem fani de voci, ne place "De la capat", ne-au mai placut si alte piese, dar in acest concurs ne-a placut la nebunie piesa celor de la Blue Noise si ceea ce au facut acei oameni pe scena, au fost exceptionali. Cred ca mesajul este unul universal, nu conteaza neaparat ca esti roman si ca ai problema asta, tu ca strain daca te pui in pielea acelor parinti fortati sa-si lase copiii singuri acasa sau in pielea copiilor, care sunt lipsiti de afectiunea parinteasca, eu cred ca nu ai cum sa ramai indiferent si rece, orice parere ai avea despre romani.

acum 112 luni (10 Mar 2015)

Reactii firesti, tinand cont de faptul ca fanii concursului si ai anumitor concurenti se implica total in tot ceea ce inseamna Eurovision, an de an.

Cum raspund Calin Goia si Liana Stanciu la toate acestea, ce pregatesc pentru competitia de la Viena si ce urmeaza pe agenda trupei Voltaj am aflat chiar de la cei doi invitati ai emisiunii Adevarul Live.

Trupa Voltaj, cu piesa "De la capat", a castigat finala Selectiei Nationale si va reprezenta Romania la cea de-a 60-a editie a concursul international care va avea loc in luna mai, la Viena. Artista s-a clasat pe pozitia a doua, cu 18 puncte cumulate (juriu si televoting), iar podiumul a fost completat de Ovidiu Anton, cu 17 puncte. Cele mai importante declaratii

Calin Goia: Ne-am intors de la Craiova si deja ne-am intalnit pentru a stabili detaliile si chiar trebuie stabilite foarte repede, pentru ca duminica Liana pleaca la intalnirea cu toti sefii delegatiilor.

Liana Stanciu: Luni dimineata, la ora 08:30, fiecare reprezentant al tarii sale, seful delegatiei, trebuie sa prezinte piesa, cu un videoclip, cu un material de promovare, pentru a fi usor de inteles cam despre ce este vorba. De exemplu, nu putem folosi imagini video, pe care noi ne bazam destul de mult pentru a transmite emotia, si atunci trebuie sa inventam lucruri care pot exprima mesajul piesei, fara sa ne ajutam de imagini video.

Liana Stanciu: In concursul international, toate tarile sunt considerate la fel, egale, pleaca din acelasi punct, este foarte probabil ca o tara sa aiba mai mult si sa poata sa finanteze o chestiune de ultima generatie si alta nu, si atunci toti au cam aceleasi mijloace, orice chestiune ceri este foarte probabil sa se intample. Sigur, anul trecut noi am cerut holograma si panoul pentru Paula Seling si Ovi, dar nu s-a putut, desi am insistat in toata perioada de dinainte de plecarea la Copenhaga si in timpul sederii acolo. Sunt niste limite pe care membrii Voltaj abia asear... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro