Cat poti lasa masina la pompa dupa ce ai alimentat. Regula de bun-simt pentru evitarea scandalurilor din benzinarie

Cat poti lasa masina la pompa dupa ce ai alimentat. Regula de bun-simt pentru evitarea scandalurilor din benzinarie

Cazurile in care soferii care asteapta sa alimenteze si se enerveaza atunci cand vad ca masina din fata lor nu mai pleaca nu sunt putine.

acum 52 luni (18 Aug 2017)

Cazurile in care soferii care asteapta sa alimenteze si se enerveaza atunci cand vad ca masina din fata lor nu mai pleaca nu sunt putine. Astfel, in conditiile unor cozi la casele de marcat, provocate de cele mai multe ori de cei care isi cumpara de mancare sau alte produse din benzinarii, se formeaza cozi si la pompe. Din acest motiv, soferul care a fost nevoit sa astepte sa ii vina randul la pompa, devine inutil tinta nervilor celor care asteapta.

O alta situatie este aceea in care la casele de marcat din benzinarie nu sunt cozi, dar soferul intarzie in eliberarea pompei pentru ca face cumparaturi suplimentare, merge la toaleta sau bea o cafea. Astfel, soferul care a alimentat trebuie sa achite combustibilul cat poate de repede si sa elibereze pompa pentru urmatorul client, iar daca doreste sa mai stea la cumparaturi sau la cafea sa parcheze intr-una dintre parcarile benzinariei. O problema o reprezinta, insa, faptul ca in unele benzinarii sunt prea putine locuri de parcare pentru numarul mare de clienti. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro