Cat mai are de gand sa joace Serena: antrenorul liderului mondial a anuntat cand va renunta eleva ei la activitate

Cat mai are de gand sa joace Serena: antrenorul liderului mondial a anuntat cand va renunta eleva ei la activitate

Americanca si-a adjudecat trofeul si a doborat recordul detinut de Steffi Graf in ceea ce priveste cele mai multe Grand Slam-uri din era Open fara sa piarda vreun set. Daca inainte de Melbourne, intrebarea specialistilor era "Daca mai poate Serena?", de acum dilema e alta: "Cand se va satura Serena de tenis?".

acum 85 luni (5 Feb 2017)

Americanca si-a adjudecat trofeul si a doborat recordul detinut de Steffi Graf in ceea ce priveste cele mai multe Grand Slam-uri din era Open fara sa piarda vreun set.

Daca inainte de Melbourne, intrebarea specialistilor era "Daca mai poate Serena?", de acum dilema e alta: "Cand se va satura Serena de tenis?". Cea mai mica dintre surorile Williams si-a inceput cariera in circuitul profesionist la varsta de 14 de ani. La inceputul saptamanii, antrenorul ei, Patrick Mouratoglou, a facut o dezvaluire, dupa ce eleva ei a invins-o pe Venus in finala de la Australian Open. "Serena si-a pierdut motivatia pentru turneele mici, inca de cand avea 22 de ani. Ea acum mai joaca doar pentru competitiile de Mare Slem.

Intr-un interviu acordat pentru "Mirror", ocupanta locului 1 mondial a confirmat cele spuse de antrenorul ei. Totul trebuie sa fie perfect" Williams a explicat ca, dupa triumful de la Melbourne, 2017 va fi un an distractiv pentru ea, startul perfect facand ca presiunea sa dispara. "De acum, nu trebuie sa-mi mai fac griji. "Mai joc doar pentru turneele de Grand Slam. Cand merg la alte turnee, o fac ca sa ma antrenez si sa ma pregatesc mental pentru cele de Mare Slem", a continuat Serena. Ea a povestit si cum a trait Australian Open, prima competitie in care l-a avut alaturi de ea pe Alex Ohanian cu care s-a logodit de curand. Mi-a placut ca a fost alaturi de mine si sprijinul lui m-a ajutat", a adaugat sportiva de 35 de ani.

Cele mai multe trofee de Grand Slam in tenisul feminin Nume Total1. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro