Cat de normala este viata ta sexuala in cuplu?

Cat de normala este viata ta sexuala in cuplu?

Statisticile au mai aratat ca 50% din persoanele cu varste cuprinse intre 30 si 39 de ani fac sex de catva ori pe luna, 21 din acestea fac sex de doua sau trei ori pe saptamana, 47% din persoanele cu varste intre 40 si 49 de ani fac sex de cateva ori pe luna, iar doar 20% din acestea fac sex de doua sau trei ori pe saptamana.

acum 68 luni (15 Jan 2015)

Rezultatele unui studiu au aratat ca 35% din persoanele cu varste cuprinse intre 18 si 24 de ani fac sex de doua sau trei ori pe saptamana, iar doar 24% din cupluri fac sex de mai mult de trei ori. De asemenea, 48% din persoanele cu varste intre 25 si 29 de ani fac sex de cateva ori pe luna, iar 35% din acestea fac sex de catev ori pe saptamana. Statisticile au mai aratat ca 50% din persoanele cu varste cuprinse intre 30 si 39 de ani fac sex de catva ori pe luna, 21 din acestea fac sex de doua sau trei ori pe saptamana, 47% din persoanele cu varste intre 40 si 49 de ani fac sex de cateva ori pe luna, iar doar 20% din acestea fac sex de doua sau trei ori pe saptamana. Potrivit rezultatelor, 36% din oamenii cu varste intre 50 si 59 de ani si 35% din cei cu varste intre 60 si 69 de ani fac sex de cateva ori pe luna, iar oamenii care intretin relatii sexuale des in primul an de relatie vor face sex des si pe viitor. Cat de normale sunt fanteziile sexuale cu alte persoane Fanteziile sexuale apar, potrivit unui studiu realizat de britanici pe un esantion de 20.000 de persoane, in cazul a 96% din barbati si 90% din femei. Cu toate acestea, 95% din persoanele intervievate au declarat ca nu isi dezvaluie fanteziile pentru ca, de obicei, acestea includ alte persoane decat partenerul de viata.

Cat de repede ejaculeaza barbatii Potrivit lui Tracey Cox, majoritatea barbatilor ejaculeaza intre patru si zece minute de la penetrare si, dupa rezultatele unor studii, in ultimii 80 de ani doar un sfert din femei au orgasm constant in timpul actului sexual. De asemenea, sexul oral este practicat, potrivit cercetarilor, de 91% din femei si de 79% din barbati. Citeste si:

Cine sunt lumbersexualii: noul tip de barbat, varianta imbunatatita a hipsterului 8 semne ca o casatorie este sortita esecului de la bun inceput "Sunt o lesbiana maritata cu un barbat". ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro