Cat de importante sunt update-urile pentru sistemul de operare Windows

Cat de importante sunt update-urile pentru sistemul de operare Windows

Actualizarile sunt, de asemenea, facute pentru a rezolva erorile, va pot ajuta sa eliminati problemele enervante si sa ajutati la stabilizarea sistemului de operare, deoarece viteza cu care se misca un calculator poate fi afectata de bug-uri si nu neaparat de un virus sau de un fisier corupt.

acum 29 luni (27 Sep 2017)

Dupa primele actualizari necesare functionarii in conditii decente a sistemului, multi utilizatori dezactiveaza functia de update automat si aleg sa gestioneze manual actualizarile. Daca securitatea este neglijata, hackerii au o munca extrem de usoara in a obtine date si informatii de pe un divice "lasat de izbeliste". Actualizarile sunt, de asemenea, facute pentru a rezolva erorile, va pot ajuta sa eliminati problemele enervante si sa ajutati la stabilizarea sistemului de operare, deoarece viteza cu care se misca un calculator poate fi afectata de bug-uri si nu neaparat de un virus sau de un fisier corupt. Actualizarile Windows introduc, de asemenea, noi functii, uneori, alaturi de corectiile de eroare si de patch-urile de securitate. Problemele de securitate sunt identificate in mod regulat in diferite parti ale sistemului de operare Windows, inclusiv ActiveX si .NET Framework, alaturi de platforma principala. Virusul care a creat haos Zeci de mii de atacuri au fost semnalate in aproape 100 de tari, in luna mai a acestui an, vizand in principal sisteme informatice ale institutiilor, inclusiv in Statele Unite, Marea Britanie, China, Rusia, Germania, Italia, Vietnam sau Spania.

Hackerii au declansat atacul "WannaCry", folosindu-se de un virus din kitul de instrumente de supraveghere ale Agentiei Nationale de Securitate americane.

Atacurile au fost lansate cu virus informatic care blocheaza computerele si solicita plati in valoare de 300 de dolari, pentru deblocare, in moneda virtuala Bitcoin.

Expertii au sugerat atunci ca singura masura de siguranta de moment este actulizarea sistemelor de operare. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro