Cat de important poate fi consumul a minimum cinci nuci zilnic

Cat de important poate fi consumul a minimum cinci nuci zilnic

Eu, care nu mananc carne, stiu foarte bine ca nucile, alaturi de cereale si leguminoase, ofera echilibrul de aminoacizi esentiali corpului", a mai spus Lavinia Bratu. Cititi si: O cura cu pepene curata organismul de toxine si aduce un surplus de vitamine Excesul de sare dauneaza sanatatii, dar nici nu e bine sa o excludem.

acum 72 luni (30 Sep 2017)

Pietele volante sunt deja pline cu acest aliment delicios, care are si multe calitati terapeutice de invidiat. Pe langa legumele si frunctele de sezon, pe langa tot ce-i verde, o sa vedeti nuci. De curand, citeam niste studii facute de americani - care sunt inversunati in a consuma aceste produse. Nucile pot fi consumate la orice masa in care se afla alte grasimi, pentru ca atenueaza efectele negative pe care aceste grasimi le au asupra organismului", a declarat Lavinia Bratu. Medicul sustine ca cei care nu au probleme cu greutatea pot consuma nuci la orice ora, iar cei care sunt se lupta cu kilogramele in plus este bine sa le consume in prima parte a zilei. Poate fi folosit la micul dejun, poate fi pachet pentru copii la scoala, impreuna cu niste fructe, dar poate fi alaturi de orice masa. Cinci-opt nunci pe zi ofera un aport de magneziu, care este atat de cautat in dieta noastra. De exemplu, consumatorii de cafea trebuie sa consume magneziu si calciu. Eu, care nu mananc carne, stiu foarte bine ca nucile, alaturi de cereale si leguminoase, ofera echilibrul de aminoacizi esentiali corpului", a mai spus Lavinia Bratu. Cititi si:

O cura cu pepene curata organismul de toxine si aduce un surplus de vitamine Excesul de sare dauneaza sanatatii, dar nici nu e bine sa o excludem. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro