Cat de bine cunoaste noul ministru al Educatie limba romana. In 2016, Liviu Pop anunta ca a trecut cu bine peste o operatie la "genunche"

Mesajul ministrul desemnat pentru Educatie din 2016, dupa operatia de la "genunche" Sursa Facebook Liviu Marian Pop A desfiintat CNATDCU pentru a-l salva pe Ponta de plagiat Liviu Marian Pop, propus miercuri de PSD sa faca parte din Guvernul Tudose, ocupand portofoliul de la Educatie, nu este la prima experienta cu acest minister.

acum 35 luni (28 Jun 2017)

In 2016, Liviu Marian Pop, propus de PSD pentru functia de ministru al Educatiei, scria, pe Facebook, ca operatia sa la "genunche" a decurs bine. Mesajul sau nu a ramas trecut cu vedere, mai multi internauti atragandu-i atentia ca singura forma corecta a substantivului este "genunchi" si nu "genunche"

Ulterior, Liviu Pop si-a editat mesajul, multumind pentru "criticile constructive" primite, dar criticand faptul ca "postacii" de pe Facebook i-au adresat si cuvinte deplasate.

Mesajul ministrul desemnat pentru Educatie din 2016, dupa operatia de la "genunche" Sursa Facebook Liviu Marian Pop

A desfiintat CNATDCU pentru a-l salva pe Ponta de plagiat

Liviu Marian Pop, propus miercuri de PSD sa faca parte din Guvernul Tudose, ocupand portofoliul de la Educatie, nu este la prima experienta cu acest minister. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro