Cat de benefice sunt tratamentele naturiste pentru trup si pentru minte: avantaje si dezavantaje

Cat de benefice sunt tratamentele naturiste pentru trup si pentru minte: avantaje si dezavantaje

Cu un profit de milioane de dolari anual, industria care produce tratamentele traditionale este intr-o continua expansiune. "Daca priviti prospectul unui tratament obisnuit veti observa ca reactiile adverse ale respectivului produs farmaceutic sunt destul de multe, comparativ cu cele care se regasesc in prospectul unui produs farmaceutic preparat exclusiv din plante" adauga medicul Mihail Lungu.

acum 95 luni (5 May 2015)

Cu un profit de milioane de dolari anual, industria care produce tratamentele traditionale este intr-o continua expansiune.

Medicul Mihail Lungu, presedintele Asociatiei Medicilor de Familie din Ialomita, considera medicina traditionala si, respectiv, tratamentele care deriva din ea, un suport mai putin benefic pentru sanatate.

De asemenea, Mihail Lungu mai spune ca unele medicamentele traditionale, din cauza numeroaselor substante chimice din care sunt preparate, pot avea efecte adverse pentru organismul uman.

"Daca priviti prospectul unui tratament obisnuit veti observa ca reactiile adverse ale respectivului produs farmaceutic sunt destul de multe, comparativ cu cele care se regasesc in prospectul unui produs farmaceutic preparat exclusiv din plante" adauga medicul Mihail Lungu. Tocmai de aceea medicii sunt foarte optimisti in ceea ce priveste efectele beneficie pe care tratamentele naturiste le au asupra organismului. Medicul Mihail Lungu considera faptul ca produsele farmaceutice preparate din plante au marele avantaj de a lunga in totalitate boala din corp si, mai mult, au efecte pozitive si asupra sufletului. Mai mult, un tratament naturist are rolul de a stimula sistemul natural de aparare al organismului. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro