Cat costa trenul pana la mare. De unde se iau bilete si ce reduceri pot obtine calatorii care vor sa ajunga pe litoral

Cat costa trenul pana la mare. De unde se iau bilete si ce reduceri pot obtine calatorii care vor sa ajunga pe litoral

Ce reduceri ofera transportatorul Pasagerii CFR Calatori pot beneficia de importante reduceri* la cumpararea biletelor de tren, dupa cum urmeaza: o 10% reducere pentru calatoria dus-intors o 25% reducere prin Cardul Tren Plus o 5% reducere la cumpararea online o intre 10% si 25% reducere la cumpararea cu anticipatie o intre 10% si 25 % reducere cu oferta Minigrup 2 - 5 o intre 15% si 35% reducere cu oferta Biletul de weekend o intre 25% si 50% reducere cu oferta Cartea VSD o intre 31% si 56% reduceri de weekend (in zilele de vineri pana duminica inclusiv) la trenurile IR care circula pe Valea Prahovei, pe rute intre Sinaia - Brasov si retur.

acum 51 luni (4 Jun 2015)

Doua ore de la Bucuresti la Constanta

Trenurile Litoral asigura legatura intre Capitala si litoralul romanesc in numai doua ore si vor circula, fara opriri intermediare, dupa urmatorul program: ** Tren Litoral IR (InterRegio) 1581 Bucuresti Nord (pl. 21.01) Tariful standard pentru o calatorie (dus sau intors), cu loc rezervat, la clasa a doua, cu aceste trenuri este de 62 de lei. Ce reduceri ofera transportatorul

Pasagerii CFR Calatori pot beneficia de importante reduceri* la cumpararea biletelor de tren, dupa cum urmeaza: o 10% reducere pentru calatoria dus-intors o 25% reducere prin Cardul Tren Plus o 5% reducere la cumpararea online o intre 10% si 25% reducere la cumpararea cu anticipatie o intre 10% si 25 % reducere cu oferta Minigrup 2 - 5 o intre 15% si 35% reducere cu oferta Biletul de weekend o intre 25% si 50% reducere cu oferta Cartea VSD o intre 31% si 56% reduceri de weekend (in zilele de vineri pana duminica inclusiv) la trenurile IR care circula pe Valea Prahovei, pe rute intre Sinaia - Brasov si retur. o reduceri de pana la 35 % pentru Grupuri de peste 20 de persoane * Aceste reduceri si oferte speciale sunt supuse unor termene si conditii si sunt acordate in limita locurilor disponibile, precizeaza CFR Calatori.

In plus, CFR Calatori a lansat recent oferta "Spre destinatii turistice cu Biletul de weekend, cu pana la 35% reduceri", iar printre rutele astfel vizate se numara si Bucuresti-Constanta.

Pentru a beneficia de facilitatea astfel oferita trebuie sa achizitionati pachete de cate patru calatorii (la trenuri Regio sau InterRegio).

In cadrul acestei oferte, biletul pentru o calatorie din cele patru pe ruta Bucuresti-Constanta costa: - 19,8 lei, fata de tariful standard de 30,5 lei la trenurile Regio - 37,7 lei, fata de tariful standard de 58 de lei, la trenurile InterRegio.

In principiu, particularii vor percepe aceleasi tarife ca in anii trecuti, respectiv in jur de 3... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro