Cat costa sa faceti Pastele la munte: preturi si oferte

Cat costa sa faceti Pastele la munte: preturi si oferte

Preturile pleaca de la 200 de euro si pot ajunge la 400 de euro de cuplu pentru un sejur de trei nopti. Preturile pleaca de la 150 de euro si pot ajunge la 250 de euro pentru un sejur de trei nopti cu demipensiune si masa festiva de Paste. Pretul unei camere pe noapte pleaca de 70 de lei si ajunge la 150 de lei la pensiunile de 4 si 5 margarete.

acum 69 luni (20 Feb 2018)

La hotelurile de 4 si 5 stele un sejur de patru nopti costa intre 500 si 800 de euro de cuplu. La hotelurile de 3 stele puteti gasi sejuri si cu 300 de euro de cuplu, tot pentru patru nopti de cazare. In ofertele de Paste este inclus micul dejun, dar si doua cine festive cu muzica populara si usoara. Nu lipsesc produsele traditionale: vin rosu, oua rosii si cozonac imediat dupa slujba de Inviere, dar si accesul gratuit la sauna, piscina, jacuzzi sau masaj. Pentru copii hotelierii au pregatit petreceri speciale cu animatori, cadouri de la Iepuras, dar si ateliere de creatie unde cei mici vor picta pe sticla si vor invata sa incondeize oua. Preturile pleaca de la 200 de euro si pot ajunge la 400 de euro de cuplu pentru un sejur de trei nopti. Pretul include cazarea, masa festiva de Paste, acces la SPA-urile din hoteluri, dar si cadouri de la Iepuras pentru cei mici.

Zona Bran- Moieciu este cea mai cautata

Peniunile din Bran, Moieciu, Fundata sau Sirnea, o zona extrem de cautata de turisti vin si ele cu oferte. Preturile pleaca de la 150 de euro si pot ajunge la 250 de euro pentru un sejur de trei nopti cu demipensiune si masa festiva de Paste. Zona vine cu produse traditionale, de la branzeturi, produse din carne (pastrama, carnati, jumari), dulceturi sau vin de casa. Turistii pot ajuta la prepararea mesei de paste, pot invata cum se face cozonacul, pasca sau drobul si pot invata sa incondeieze ora. Pretul unei camere pe noapte pleaca de 70 de lei si ajunge la 150 de lei la pensiunile de 4 si 5 margarete. Puteti alege sa va gospodariti singuri sau puteti opta pentru trei mese pe zi pentru 70 de lei de persoana. Aici, un sejur de trei nopti de Paste nu depaseste 150 de euro de cuplu. Aici este mai frig de obicei, dar turistii aleg Harghita pentru ca se poate schia chiar si in aprilie. Gradul de ocupare in Bran-Moieciu este deja undeva la 75%, in Covasna si Harghita cam la 50%, iar in Poiana Brasov 60%", spune Cristian Rogozea, reprezentant agenti... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro