Cat costa Revelionul in Poiana Brasov. La Rasnov sau Bran-Moieciu preturile sunt si de trei ori mai mici

Cat costa Revelionul in Poiana Brasov. La Rasnov sau Bran-Moieciu preturile sunt si de trei ori mai mici

La hotelurile de 4 si 5 stele din statiune sejurul de Revelion pleaca de la 700 de euro de persoana si poate depasi 1.000 de euro. Un sejur de patru nopti cu demipensiune, cina festiva de revelion si carnaval in prima zi a anului pleaca de la 350 de euro de persoana si ajunge la 500 de euro de persoana.

acum 73 luni (17 Oct 2017)

La hotelurile de 4 si 5 stele din statiune sejurul de Revelion pleaca de la 700 de euro de persoana si poate depasi 1.000 de euro. Pachetul include patru sau cinci nopti de cazare incepand cu 28 decembrie, demipensiune si cina festiva de revelion. Petrecerile sunt pe toate gusturile, de la tinuta la patru ace, la carnaval sau distractie cu muzica populara. In pachet intra gratuit accesul la SPA, piscina, sala de fitness, dar si cluburi de joaca pentru copii. De asemenea, turistilor li se ofera si transport gratuit la partiile de schi.

Preturile sunt mai mici la hotelurile de 2 si 3 stele, pleaca de la 300 de euro de persoana si ajung la 500 de euro de persoana. Pachetele sunt tot pentru patru sau cinci nopti, cu demipensiune si masa festiva de Revelion si 1 ianuarie 2017. O camera de Revelion costa intre 50 si 70 de euro pe noapte, dar rezervarile se pot face doar de la trei nopti in sus. Vilele au in general, cinci, sase pana la zece camere si se pot inchiria si integral, caz in care sunt reduceri de 10-15% din pretul camerelor. Gradul de ocupare in Poiana Brasov este undeva la 40%, iar pentru pachetele achitionate pana in 15 noiembrie se ofera reduceri de 10% ", spune Cristian Rogozea, reprezentant agentie de turism.

Si statiunea Predeal vine cu oferte variate de revelion. Un sejur de patru nopti cu demipensiune, cina festiva de revelion si carnaval in prima zi a anului pleaca de la 350 de euro de persoana si ajunge la 500 de euro de persoana.

Preturi mai mici in zona Bran Moieciu sau Rasnov

O alta destinatie cautata de revelion este zona Bran Moieciu. Un sejur de patru dau cinci zile cu pensiune completa, foc de tabara, masa de revelion costa intre 200 si 300 de euro de persoana. Aici turistii sunt intampinati cu branzeturile de Bran, pastrama, carnati si slanina de casa, dar si cu preparate traditionale din porc. Un sejur de revelion pleaca de la 150 si poate aju... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro