Cat costa o noapte in cabana lui Ceausescu din judetul Olt. Marii vanatori ai Romaniei au trecut pe aici

Cat costa o noapte in cabana lui Ceausescu din judetul Olt. Marii vanatori ai Romaniei au trecut pe aici

Foisorul din curte pastreaza si astazi masa folosita de suita dictatorului la ceremonialul de dupa vanatoare, cand se pregatea vanatul, complexul are si o sala de conferinte, astazi, sala de sedinte in acele vremuri, cu o capacitate de aproximativ 40 locuri. "Este si pe site-ul Regiei Nationale a Padurilor, se poate rezerva on-line" Pretul perceput de institutia care are totul in administrare te face sa realizezi cam cat de mare e interesul de a face cu adevarat profit din obiectivele cu potential real. Padurea de stejar, jugastru, frasin si tei este o incantare, mare parte este arie naturala protejata, insa, spune seful Ocolului Caracal, pentru a face atractiv obiectivul ar trebui intervenit cu facilitati suplimentare: locuri de joaca, spatii de camping, terenuri de sport etc.

acum 38 luni (16 May 2017)

Daca va doriti aer curat, liniste si plimbari nesfarsite prin padure, Directia Silvica Olt are o oferta de nerefuzat. Aici fostul presedinte venea, isi amintesc localnicii, si de sase ori pe an, sa vaneze cerbi lopatari si mistreti.

"Nu era nicio camera fara trofeu", spun oamenii locului despre ce a disparut in timp, astazi astfel de urme ale partidelor de vanatoare fiind pastrate doar in sala de mese. Pe langa cele, teoretic, opt locuri in cladirea centrala, care are si bucatarie proprie, in complex mai pot fi puse la dispozitie alte patru garsoniere, dotate cu baie proprie, iar "in conditii de doua stele, am putea spune", ne lamureste George Parvu, seful Ocolului Silvic Caracal, alte patru camere.

Foisorul din curte pastreaza si astazi masa folosita de suita dictatorului la ceremonialul de dupa vanatoare, cand se pregatea vanatul, complexul are si o sala de conferinte, astazi, sala de sedinte in acele vremuri, cu o capacitate de aproximativ 40 locuri. O bucatarie de mari dimensiuni si o sala de mese incapatoare este gazduita intr-un alt corp de cladire al complexului si exista chiar si o piscina in imediata vecinatate a cabanei centrale, nefolosita, insa, din anii '90.

"Este si pe site-ul Regiei Nationale a Padurilor, se poate rezerva on-line"

Pretul perceput de institutia care are totul in administrare te face sa realizezi cam cat de mare e interesul de a face cu adevarat profit din obiectivele cu potential real.

"Pentru tot ce avem acolo, tot complexul, cu bucatarie, sala de mese, de conferinte, foisor, cabana, tot, 12 milioane lei vechi pe zi, adica 1.200 lei. Cere o oferta, se face factura si se rezerva, pentru ca se poate inchiria si partial", ne lamureste George Parvu.

Desi pretul este de tot rasul, cabana este inchiriata mai mult in week-end, dar nu se ocupa al fiecare sfarsit de saptamana. "Gradul de ocupare, avand in... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro