Cat cere ANAF pe niste rable bune de casat

Cat cere ANAF pe niste rable bune de casat

Cum poti sa participi la licitatie Cei interesati de cumpararea bunurilor scoase la licitatie de ANAF, trebuie sa depuna la sediul agentiei care organizeaza vanzare, cu cel putin o zi inainte de data licitatiei, urmatoarele documente: oferta de cumparare, dovada platii taxei de participare sau a constituirii garantiei sub forma scrisorii de garantie - reprezentand 10% din pretul de pornire a licitatiei, precum si o declaratie pe proprie raspundere prin care certifica faptul ca nu este persoana interpusa cu debitorul.

acum 36 luni (31 May 2018)

Concret, un autoturism Dacia Logan este scos la licitatie de Administratia Judeteana a Finantelor Publice (AJFP) Ploiesti la pretul de 6.235 de lei. Pretul este urias daca se tine cont de faptul ca masina a fost fabricata in 2007, are un rulaj de 320.000 de kilometri si a fost utilizata intens ca taxi. Pentru acest autoturism, fabricat in 2008, cu un rulaj de nu mai putin de 379.655 de kilometri, Fiscul cere minimum 5.600 de lei.

Tot AJFP Arges scoate la licitatie, pe 6 iunie, un autoturism Dacia Pick-up (papuc), cu un rulaj de 114.876 de kilometri. Pretul de pornire este de 5.000 de lei.

"Caroseria are urme de zgariere, lipsa baterie, stare satisfacatoare"

Un alt anunt care nu va atrage prea multi romani a fost dat de AJFP Valcea, care cere 4.800 de lei pentru o Dacia Logan, din 2007, motor pe benzina de 1390 cm, cu un rulaj de 372.023 de kilometri. AJFP Arges a stabilit un pret de pornire de 16.700 de lei pentru un autoturism Volkswagen Golf IV, fabricat in 2006, cu un rulaj de 264.674 kilometri.

La Valcea va fi scos la vanzare un autoturism Renault Megane, pe motorina, fabricat in 2007, pentru suma de 9.800 de lei. "Autoturismul este in stare de functionare, prezinta parbriz fisurat, spoiler spate spart, caroserie cu urme de zgarieturi pe alocuri", potrivit anuntului.

Cum poti sa participi la licitatie

Cei interesati de cumpararea bunurilor scoase la licitatie de ANAF, trebuie sa depuna la sediul agentiei care organizeaza vanzare, cu cel putin o zi inainte de data licitatiei, urmatoarele documente: oferta de cumparare, dovada platii taxei de participare sau a constituirii garantiei sub forma scrisorii de garantie - reprezentand 10% din pretul de pornire a licitatiei, precum si o declaratie pe proprie raspundere prin care certifica faptul ca nu este persoana interpusa cu debitorul.

Cum se stabileste pre... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro